Enova, наградена от Microsoft

Enova, наградена от Microsoft
Enova, наградена от Microsoft
Anonim
Image
Image

enovaSoneta спечели отличие в категорията Софтуер за управление в конкурса Microsoft Application of the Year 2006. Системата беше оценена и от самите потребители. Благодарение на техните гласове, enova зае трето място от 83 изпратени програми.

Приложение на годината 2006 е поредното издание на престижния конкурс, организиран от Microsoft за най-добър софтуер, базиран на инструментите на компанията. Целта на събитието е да се намерят най-добрите, модерни приложения, създадени от полски ИТ компании, и тяхното популяризиране сред клиентите. Тази година консултантската компания KPMG се погрижи за правната страна на конкурса, включително оценката на кандидатурите, подадени в конкурса, по отношение на съответствието със стандартите, действащи в момента в Полша. Журито, състоящо се от експерти, взе предвид: високото качество на софтуера, богатата функционалност и нивото на безопасност на потребителите. Беше оценена и иновативността на идеята, както и качеството на работата на системата и нейното съответствие с полското законодателство.

Системата enova беше призната за отличен инструмент, между другото, поради идеята и много интересната архитектура на приложението. Според журито другите му предимства включват: интересно и широко използване на наличните технологии, както и много добра документация и богати възможности за конфигуриране. Гордеем се, че Microsoft оцени системата enova и я постави сред най-добрите и модерни полски приложения за 2006 г. Наградата, дадена от самите потребители, е също толкова важна за нас. Гласовете, подадени от тях за enova, потвърждават, че създадохме приятелска, функционална и преди всичко безопасна програма - подчертава Роберта Чула, президент на Управителния съвет на Soneta Sp. z o.o.

enova, написана на базата на Microsoft. NET и Microsoft Visual Studio. NET, е система за подпомагане на управлението на малки и средни предприятия от различни профили. Решението вече се използва от над 1540 компании

Популярна тема