Характеристики на Gadu-Gadu

Характеристики на Gadu-Gadu
Характеристики на Gadu-Gadu
Anonim
Image
Image

Месинджърът Gadu-Gadu вече се използва от 5 милиона души, съобщиха представители на Gadu-Gadu Sp. зоологическа градина. Повече от 400 милиона съобщения се изпращат всеки ден с тази програма. Версията GG 7.0 току-що беше обогатена с нови практични функции, включително бизнес такива.

Най-новата версия на комуникатора, доставена в началото на септември, направи възможно провеждане на аудио-видео разговори и все по-популярните PC-PC гласови разговори, които са евтина алтернатива на традиционната телефония. За три месеца версия 7.0 на месинджъра беше изтеглена от над 3,5 милиона души.

Въвеждането на новата версия не завърши работата по разширяване на възможностите на програмата. Току-що беше публикувано друго издание на \"седмици\", означено като сборка 22.

Услугата GaduService е един от най-важните нови продукти. Същността му е частичната интеграция на месинджъра Gadu-Gadu с пощенския сървър на Microsoft Exchange. Благодарение на това Gadu-Gadu ще може да ни информира например за входяща поща.

GaduService също ви позволява да интегрирате адресната книга на програмата за електронна поща със списъка с контакти в комуникатора. Можете да създадете няколко адресни книги, дължащи се например на отдели във фирмата: счетоводство, управление и др., и да им зададете адресите на съответните служители.

\ "GaduService е опит да се направи комуникаторът Gadu-Gadu по-практичен и по отношение на професионални, бизнес приложения - казва Krzysztof Szalwa, главен изпълнителен директор на Gadu-Gadu Sp.z o.o.-- Надяваме се, че тази услуга може да подобри комуникацията между служителите в по-големите компании. \"

Услугата GaduService е достъпна за всички потребители на Gadu-Gadu, използващи Microsoft Exchange 2003 сървър. За да го стартирате, изтеглете съответното приложение от уебсайта на производителя. Повече информация за фирмените мрежови администратори за това как да се интегрират е достъпна на уебсайта Gadu-Gadu.

Популярна тема