Купуването на iPhone 14 е най-глупавото нещо, което можете да направите в момента

Съдържание:

Купуването на iPhone 14 е най-глупавото нещо, което можете да направите в момента
Купуването на iPhone 14 е най-глупавото нещо, което можете да направите в момента
Anonim
iPhone 14
iPhone 14

Ето защо избрах Pro 13.

Да се срещнем. Всички вдигнахме челюстите си от пода след премиерата на новите iPhone. Да, знам, че тазгодишните цени също са въпрос на много слаба злота и текущата икономическа ситуация. Никога обаче не съм предполагал, че като отявлен фен на Apple ще призная, че американците са преминали моя "праг на болка". Е, направиха го много успешно тази година.

През последните дни електрическите пазари и търговците на дребно започнаха да проверяват цените си и да правят масивни актуализации. Всичко е поскъпнало, дори и миналогодишните модели. Гледайки цената на "щанда" на iPhone 14 в Полша, би било глупаво да поръчате това оборудване днес.

Но … какво вместо това?

iphone13pro142
iphone13pro142

iPhone 13 Pro. Също скъпо, но …

Чаках дълго време за iPhone 14. Той трябваше да бъде перфектен заместител на вече износения "единадесет", който нося в джоба си почти три години. След като публикувах полските цени на уебсайта на Apple, разбрах за секунда, че ще трябва да измисля нещо друго. И бързо, преди цените да се изравнят и да скочат на следващото преувеличено ниво.

И накрая, това беше моделът 13 Pro. Сравних ли го с 14 Pro? Не. Сравнявах ли го с 14, 14 Plus и всички останали новости? Не. Просто знаех, че каквото и да избера, така или иначе ще ми излезе по-евтино. Особено като се има предвид, че базовата версия на "четиринадесетте" струва да започне същата като преди година 13 Pro. То говори само за себе си.

iphone13pro145 16x9
iphone13pro145 16x9

Знам, че iPhone 13 Pro е скъп. Вярно е. Това показва последният индекс, в който Полша се справя наистина злепо отношение на покупателната способност на нови продукти директно от Купертино. Въпреки това съм убеден, че ще бъде чудесен избор за хора, които като мен чакаха серия 14 и бяха разочаровани от полските цени. Всъщност съм убеден, че с този модел получаваме много повече за начало, отколкото с новата "четиринадесетка".

По-добре да побързате

Защото… ценова офанзива започна. Вече започнах да забелязвам абсурди като iPhone 13 в основната версия за 4999 PLN. В крайна сметка е абсолютно преувеличение.

От моите разговори с продавачи в няколко магазина изглежда, че нищо не може да се направи по отношение на ситуацията и няма нужда да разчитате на отстъпка или намаление в момента. Това се дължи на максималното затягане на финансовата политика на Apple. Е, Тим Кук все пак е счетоводител и числата трябва да съвпадат. Z

Просто се чудя колко хора наистина ще решат да купят iPhone от серия 14 тази година и при сегашната ситуация? Наистина ли след тримесечие отново ще може да се говори за рекорд? Как инфлацията ще се отрази на продажбите на новата серия устройства на Apple? В момента е трудно да се прецени, но като погледна предходните години, няма да се изненадам, ако отново имаме работа с рекорди. С какво Apple ни свикна.

Въпреки това съм напълно съгласен с моите колеги в технологичната индустрия. Купуването на iPhone 14 няма смисъл в момента. По-добре е да заложите на по-стари, все още здрави и ефективни модели

И ако трябва да ти пожелая нещо, бих искал едно. Наистина обмислено решение тази година.

снимка отваряне - Unsplash.com

Популярна тема