Ето как изглежда Meta Quest Pro - новият VR комплект на Facebook

Съдържание:

Ето как изглежда Meta Quest Pro - новият VR комплект на Facebook
Ето как изглежда Meta Quest Pro - новият VR комплект на Facebook
Anonim
Meta Quest Pro
Meta Quest Pro

Прототипното видео се появи в мрежата.

В началото имаше снимки. По-късно филмът стигна до края си. Във видео материала, който се появи в мрежата, виждаме предполагаемите очила Meta Quest Pro, които трябва да дебютират през октомври тази година. Цялото ни дава представа как ще изглежда бъдещето на този тип технологии от Meta. Авторът на видеото твърди, че устройството Meta Quest Pro е оставено в хотелската стая.

Колкото и смешно да звучи.

Meta Quest Pro - къде можете да видите промените?

Това, което веднага хваща окото на предполагаемия комплект Meta Quest Pro, е неговият външен вид с три камери, разположени в предната част на комплекта. Към всичко това можете да добавите и преработени контролери, които нарушават текущия дизайн. Опаковката всъщност има етикет с подпис Meta Quest Pro. Създателят на филма също така посочи, че имаме работа с инженерна проба, която не е предназначена за продажба.

Meta Quest Pro Unboxing Leak

Meta Quest Pro Unboxing Leak
Meta Quest Pro Unboxing Leak

Тези материали са публикувани точно един месец преди конференцията Meta Connect на 11 октомври. Марк Зукърбърг вече потвърди, че именно тогава Meta ще представи напълно нов комплект за виртуална реалност. Също така ще научим повече на събитието в контекста на бъдещето на метавселената.

Слухове за съществуването на комплекта Meta Quest Pro се появиха и преди - през юли тази година разработчикът Стив Мозер намери споменаване на такова устройство в кода на Meta. Самото оставяне на оборудването в хотелската стая също не е странно. Подобни случаи в света на технологиите са се случвали и преди.

Тук си струва да споменем iPhone 4, оставен в бара, смартфона Pixel в метрото или прототипа на часовник от Google, изгубен в ресторант.

Какво мислите за новия комплект Meta?

За съжаление, в момента не е известно точно колко ще струва това оборудване.

Популярна тема