Google Toolbar за Firefox

Google Toolbar за Firefox
Google Toolbar за Firefox
Anonim
Image
Image

Google пусна друга (1.0.20050923) версия на своята лента с инструменти за Firefox. Както винаги, има някои лесни за употреба новини.

В най-новата версия можем да намерим, между другото Google Suggest, механизъм, който предлага най-популярните фрази, подобни на заявката за търсене, докато я въвеждате.

SpellCheck, т.е. проверка на правописа във формуляри, както и тяхното автоматично попълване - вече познатото AutoFill. Лентата предлага и превод на думи чрез механизма WordTranslator.

За разлика от версията за Internet Explorer, Google Toolbar за Firefox има възможност за персонализиране на външния вид (преместване в друга лента с инструменти, изтриване) на всеки от компонентите си. Също така най-новият модул Google Suggest е достъпен само за Firefox.

За да инсталирате новата лента с инструменти ще ви трябва Firefox 1.0 или по-нова версия и Windows XP / 2003 SP2 +. Лентата работи и на компютри с Mac OS X 10.2 и Linux.

Въпреки че досега няма официална версия на лентата с инструменти на Google за Opera, по-важното е, че нейните компоненти за този браузър могат да бъдат намерени под формата на отделни интерфейсни \ 'u бутони или скриптове на UserJS на: Firefox extensions vs Opera

Популярна тема