Amazon показа нов Kindle. Какво се промени?

Съдържание:

Amazon показа нов Kindle. Какво се промени?
Amazon показа нов Kindle. Какво се промени?
Anonim
Kindle 2022
Kindle 2022

Те включват тегло и разделителна способност.

Amazon официално пусна друга версия на популярния си електронен четец - Kindle (2022). Какво се промени в сравнение с предишното поколение? Освен всичко друго, екранът и теглото на устройството.

И това, разбира се, не е всичко.

Kindle (2022) - какво ново?

Kindle, проектиран за 2022 г., беше оборудван с екран с диагонал 6 инча, който предлага 16 нюанса на сивото и може да работи с резолюция, предлагаща 300 пиксела на инч. Самата спецификация показва веднага, че тази година Amazon ни предложиха много по-висока резолюция, отколкото в предишното поколение на четеца.

По отношение на паметта само за данни, Kindle (2022) предлага 16 GB капацитет, което е достатъчно за хиляди книги. Имаше място и за USB Type-C порт за зареждане на самото устройство и четири светодиода, които отговарят за подсветката на екрана (което вече е нещо като стандарт на пазара). За съжаление Kindle (2022) няма сертификат, свързан с евентуална устойчивост на вода и мръсотия. Така че ще си струва да бъдете внимателни, докато четете лятната си ваканция или когато ще четете книгите си, например във ваната.

kindle20222
kindle20222

Разглеждайки самата спецификация и сравнявайки я с предишното поколение модел "10", можете да видите, че Amazon е направил много промени във версията, предназначена за 2022 г. Най-важните от тях са фокусирани върху екрана, паметта, Wi-Fi модема или самата скорост на четене на четеца - това е намалено от 4 на 2 часа. Новият Kindle е с размери 109 x 159 x 8 милиметра и тежи приблизително 160 грама.

Предварителни поръчки Amazon оцени своя четец на $99. В Полша този Kindle може да бъде закупен за 509 PLN, което според мен е наистина добра цена за това, което предлага това оборудване.

Официалната премиера на четеца беше насрочена от Amazon за 12 октомври тази година. Устройството може да бъде поръчано в полската версия на уебсайта.

Така че няма какво друго да правите, освен да изчакате представянето на официалните канали за продажба.

Популярна тема