The Sims 4 безплатно. Играта преминава към модела за безплатна игра

Съдържание:

The Sims 4 безплатно. Играта преминава към модела за безплатна игра
The Sims 4 безплатно. Играта преминава към модела за безплатна игра
Anonim
the sims 4 безплатно 1
the sims 4 безплатно 1

Скоро всеки ще може да играе на четворката.

The Sims 4 ще стане напълно безплатна игра след месец - такова съобщение току-що беше публикувано от издателя, Electronic Arts. Всеки заинтересован потребител ще може да изтегли безплатно основната версия на продукцията. Излишно е да казвам, че всички добавки, пакети и аксесоари ще продължат да се купуват за игра. Това е наистина добра стъпка от бизнес страна за EA. Защо?

The Sims 4 ще бъде безплатна за игра през октомври

The Sims 4 дебютира на пазара през септември 2014 г., преди повече от 8 години. Оттогава играта е получила десетки добавки, колекции или развлекателни пакети - страх ме е дори да преброя колко трябва да платите, за да се насладите на пълното съдържание на "четворката". Това обаче не е чудно, тъй като подобен подход видяхме и в предишните издания. Въпреки че смятам, че тогава разширенията бяха малко по-добри, сега те са изправени предимно пред критика от общността.

Общност, която изисква следващата част от цикъла или корекции на грешки. Electronic Arts обаче изцежда последните сокове от старата "четворка" и както се оказва - възнамерява да го прави още известно време. Както беше обявено днес, The Sims 4 ще стане безплатна за игра на 18 октомври 2022 г. Тогава всички нови играчи ще могат да изтеглят основната игра абсолютно безплатно на всички платформи.

Това със сигурност е много добра новина за хората, които все още не са имали възможността да опитат силите си в последната част от поредицата. Струва си обаче да се има предвид, че това не е първият път, когато EA решава да предостави „четворка“безплатно - преди време имаше раздаване, под което (за определен период от време), можете да бъде кредитиран във вашия акаунт в Origin.

Все пак изминаха 8 години от премиерата на продукцията, така че подобна стъпка от страна на EA не трябва да е изненада. Ба! Сигурен съм, че взетото решение ще допринесе за значително увеличение на приходите на компаниятаИграчите просто ще бъдат по-склонни да харчат пари за аксесоари или добавки - в крайна сметка те нямат да плащат за основното издание, така че те ще третират пакетите като микротранзакции в заглавие за мултиплейър. Поне аз така го виждам.

И що се отнася до това, говорим за наистина страхотен ход на издателя. Само хората, които са решили да купят The Sims 4 на пълна цена, трябва да се ядосат - все още не е споделено забезплатни бонуси за такива потребители. Добре, очевидно те ще получат колекцията Oasis of Decor, но усещам, че просто има грешка в превода на уебсайта на играта - тази колекция вече дебютира и е достъпна безплатно за всички хора с щанд.

Всички предоставени досега данни са доста общи, но… трябва да бъдат. Подробности ще бъдат споделени по време на Behind The Sims Summitцифрово събитие, което ще се проведе на 18 октомври. Тогава ще бъде представено бъдещето на поредицата - очакваме съобщения за нови разширения или платени пакети.

Беше споменато нещо за "голямото съобщение"- кой знае, може би ще видим споменаване на петата част от поредицата? Услуга за игри? Остава да бъдете търпеливи и да изчакате следващата доза информация.

Популярна тема