Polish Hyperbook Liquid V17 се казва, че са най-тихите лаптопи за игри в света

Съдържание:

Polish Hyperbook Liquid V17 се казва, че са най-тихите лаптопи за игри в света
Polish Hyperbook Liquid V17 се казва, че са най-тихите лаптопи за игри в света
Anonim
Hyperbook liquid v17 лаптоп с водно охлаждане
Hyperbook liquid v17 лаптоп с водно охлаждане

Интересни продукти от поляци.

Полската марка, предлагаща широка персонализация на лаптопи на етапа на покупката им, обяви дебюта на нова серия компютри. Hyperbook Liquid V17 е напълно нов подход за охлаждане на вашия лаптоп безшумно и изключително ефективно. Устройствата, които вече са в продажба, ще бъдат най-тихите лаптопи за игри в света. Какво привлича вниманието в тях?

Hyperbook Liquid V17 - интересни лаптопи от полския производител

Hyperbook Liquid V17е серия от мощни лаптопи, предназначени за любителите на игрите и хората, които търсят най-високата производителност в мобилно устройство. Течното охлаждане, използвано в тези устройства, минимизира не само температурата, но и нивото на шума, като помага да се поддържа най-висока производителност непрекъснато дори при голямо натоварване.

Hyperbook Liquid V17 1
Hyperbook Liquid V17 1
Hyperbook Liquid V17 2
Hyperbook Liquid V17 2

Ефективността на лаптопите Hyperbook с водно охлаждане се дължи на специалната станция Hyperbook Liquid, която заедно с охлаждащата течност тежи 1,39 кг. За да увеличите ефективността на охлаждане на лаптопа, свържете го към него.

хиперкнига течност v17 станция
хиперкнига течност v17 станция

"Hyperbook Liquid V17 - интегрира всички елементи на системата за течно охлаждане в стилен, черен матов корпус. Външното тяло включва радиатор, вентилатор, помпа и резервоар. Корпусът не може да липсва интегриран RGB подсветка"- информира производителят. "След като лаптопът е физически свързан към охладителната станция и е сдвоен, Hyperbook Liquid V17 автоматично променя своя профил на кривата на вентилатора. След това вентилаторите на лаптопа работят много по-бавно и по-тихо, тъй като голяма част от топлината от CPU и GPU се разсейва от външната охладителна система. "

Според Hyperbook, устройствата за игри Liquid V17 са най-тихите лаптопи за игри в света. Предполага се, че течното охлаждане намалява скоростта на въртене на вентилаторите на лаптопа до само 50 процента от максималната стойност, дори и с известните тестове Prime95 (натоварване на процесора) и FurMark, работещи паралелно (той изстисква седмата пот от графичната карта.

Hyperbook Liquid V17 3
Hyperbook Liquid V17 3

Hyperbook Liquid V17 - спецификация

Ноутбуците Hyperbook Liquid V17 са едни от най-мощните лаптопи на пазара. Производителността се осигурява от процесори Intel Core i9-12900H или Ryzen 9 6900HX и графични карти GeForce RTX 3070 Ti и RTX 3080 Ti. Важно: станцията Hyperbook Liquid се заплаща допълнително и струва 799 PLN допълнително. Цената не изглежда прекомерна - близка е до цената на ефективните AIO системи за водно охлаждане за настолни компютри

Hyperbook Liquid V17 4
Hyperbook Liquid V17 4

В момента четири основни конфигурации са налични в официалния магазин Hyperbook.pl на цени, вариращи от 10 799 PLN до 16 299 PLN. Потребителят може да избере количеството RAM, M.2 NVMe SSD диск, допълнителен SSD диск, по-добра мрежова карта, устройство, по-добра термична паста или да персонализира външния вид на капака и много други.

Hyperbook Liquid V17 5
Hyperbook Liquid V17 5

Новите лаптопи Hyperbook Liquid V17 ще бъдат изложени по време на събитието Koneser Technologiczne, което ще се проведе на 15 октомври 2022 г. от 10:00 до 20:00 ч. в Centrum Praskie Koneser. Билетите са безплатни, но броят им е ограничен. Ще ги получите на на тази страница

Популярна тема