Hyperbook организира събитие за ценители на технологиите. Получете безплатен билет

Съдържание:

Hyperbook организира събитие за ценители на технологиите. Получете безплатен билет
Hyperbook организира събитие за ценители на технологиите. Получете безплатен билет
Anonim
технологичен познавач
технологичен познавач

Събитие за играчи.

Едва отваря очи сутрин и отива направо към компютъра? Това може да се промени в събота, 15 октомври 2022 г. На този ден Blue Technology S. A., собственикът на полската марка лаптопи Hyperbook, организира Technology Koneserпанаир във Варшава, специално за феновете на компютърните игри. Струва си да се поинтересувате от тях, защото входът е безплатен, въпреки че има билети.

Събитие за играчи във Варшава

Събитието „Технология за познавач“ще се проведе на 15 октомври 2022 г. от 10:00 до 20:00 ч. в Koneser Praga Center(Butelkownia) във Варшава. Билетите за събитието са безплатни, но се предлагат в ограничен брой. Можете да ги вземете от уебсайта на Evently на този адрес

Koneser Praga Center 11
Koneser Praga Center 11

Koneser Praga Center.

На какво могат да разчитат посетителите на панаира? Те включват нови игри за тестване, модерно компютърно оборудване, включително лаптопи Hyperbook Liquid V17 с водно охлаждане, турнир Rainbox Six Siege, ретро, комикси, фентъзи, VR зона и изложбата PHOTOmodeBook.

Можете да прочетете за най-важните атракции на събитието по-долу:

  • " Най-новите игри, които ще бъдат тествани в зоната Free to Play- Между другото, игри от студиото Ubisoft и продукции, публикувани от Cenega Polska.
  • Модерно компютърно оборудване, VR конзоли и очила- Лаптоп шоу Hyperbook, включително най-новия модел Hyperbook Liquid V17 - AMD и Intel с иновативна външна охладителна станция, която напълно променя подхода към охладителната система на лаптоп. Компютърът е много по-тих, по-хладен и по-ефективен. Благодарение на тънкия си дизайн, станцията заема много малко място на бюрото и може лесно да се прибере в раница.
  • Rainbow Six Siege Tournamentкакто и състезания в други игри с множество награди.
  • В ретрозоната ще бъдат налични ретро устройства. Сред тях ще има между другото NES (Super Mario, Excitebike), Nintendo 64 (Mario Kart 64, Super Smash Bros), Atari 65XE (Yoomp!), Commodore 64 (Boulder Dash, River Raid) и компютри с Windows XP, свързани в мрежа (Worms Armageddon, Quake III Арена). Всички устройства ще бъдат напълно интерактивни. Зоната е изградена и управлявана от фондация Former Computers and Games
ретро
ретро
  • В зоната Indie Gamesнезависимите разработчици ще покажат своите продукции. Това ще бъде възможност за посетителите да научат повече за тях и да ги проверят в действие. За разработчиците - възможност да се запознаят с мненията на тези, за които подготвят продукцията си.
  • Зона за виртуална реалност- където ще можете да тествате най-новите VR игри, полски и чуждестранни студия за разработка.
  • Legia Esport Schools- Като част от щанда ще позволим на посетителите да тестват предразположенията си към електронните спортове, което ще позволи бърза диагностика на техните умения.
  • PHOTOmodeBookе изложба на Rafał Szrajber, която представя снимки, направени от художника в различни игри. Проектите, разговорно наричани "екрани", отдавна са престанали да се възприемат като обикновени "екранни снимки". Сега това е форма на изкуство, в която потребителите на играта са артисти и създатели, поради което разработчиците все повече добавят към своите продукции т.нар. фото режим, за да поддържа това творческо изразяване.
Изложба
Изложба
  • Презентации на студентски проекти за игри и конкурсни записи(Състезание за графики на игри) - Екипно разработване на компютърни игри.
  • Комикси и фентъзи зони също са планирани, където посетителите ще могат да купуват аксесоари, книги, комикси, свързани с игри и филми. "

Информация за събитието можете да следите на страницата на събитието във Facebook, в това място.

Популярна тема