Vivo X Fold + сертифициран. Премиерата е зад ъгъла

Съдържание:

Vivo X Fold + сертифициран. Премиерата е зад ъгъла
Vivo X Fold + сертифициран. Премиерата е зад ъгъла
Anonim
Vivo X Fold +
Vivo X Fold +

Спецификацията на компонента е потвърдена.

Всичко показва, че подобрен вариант на сгънатия смартфон vivo скоро ще бъде наличен за продажба. Според информацията, разкрита чрез TENAA, това ще бъдат няколко промени, макар и много важни от гледна точка на потребителя. И така, какво можете да очаквате от предстоящия vivo X Fold S / vivo X Fold +?

vivo X Fold + забелязан в TENAA

vivo X Fold + ще се предлага с конфигурация с две батерии, което не трябва да е изненада, като се има предвид, че е сгъваемо устройство. Подробности за батерията, заедно с информация за работата на 5G мрежата, бяха разкрити чрез TENAA. Според списъка смартфонът ще има номинален капацитет на батерията от 4600 mAh. Това ще бъде комбинация от две клетки с капацитет 2300 mAh.

Също така научаваме от TENAA, че X Fold + поддържа множество 5G ленти, включително N1, N28, N41, N78 и N79. Освен това, извън кутията, той ще работи под Android 12 от кутията. Както бихте очаквали от vivo устройствата, предстоящата компилация ще има интерфейс FuntouchOS 12 за това.

vivo
vivo

Ще има по-бърз процесор и по-бързо зареждане

Вероятно няма да е изненада, че Vivo, подобно на повечето големи марки в индустрията, ще наложи дефектния Snapdragon 8 Gen 1 върху подобрения вариант на Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC система, която се произвежда от TSMC. Този чип предлага 10% по-висока пикова производителност на процесора (основно ядро) и 30% подобрение на енергийната ефективност в сравнение с базовия чип.

Друга и последна разкрита промяна се отнася до зареждането на батерията. Очевидно скоростта на зареждане ще се увеличи от 65W на 80W, което ще ви позволи да попълните енергията до 100% за малко повече от половин час. В допълнение, смартфонът ще поддържа 50 W безжично зареждане.

Предстоящият vivo X Fold + ще се предлага в нов цветови вариант. Неговият заден панел с кожена текстура вече ще бъде яркочервен като този на vivo X80. Несъмнено това ще бъде един от най-желаните цветови варианти, защото със сигурност се отличава не само от конкуренцията.

Вероятно останалата част от спецификацията ще бъде идентична със стандартния модел от април тази година. И това е добра новина, тъй като X Flod има всичко, за да стане най-добрият сгъваем смартфон на годината.

vivo
vivo

Спецификация на Vivo X Fold

Външният дисплей vivo X Fold е с диагонал 6,53”и е направен с OLED технология от тип E5. Изображението се представя в FHD + резолюция (2520 x 1080 пиксела), а честотата на опресняване на екрана е 120 Hz. Този панел 21: 9 предлага поддръжка на HDR10 +.

Най-важното тук обаче е сгънатият екран, видим след отваряне на смартфона. Тук vivo се показа и реши да предложи на потребителите огромен 8,03-инчов OLED LTPO панел (също тип E5), който се характеризира с честота на опресняване от 120 Hz, резолюция от 2160 x 1916 пиксела, поддръжка на HDR10 +, както и съотношение 4: 3, 55.

vivo X Fold получи два ултразвукови четеца на пръстови отпечатъци, поставени под сензорните панели. Това е голяма новост, като се има предвид, че съществуващите сгънати смартфони предлагат само биометричен сензор, вграден в бутона за захранване и поставен върху тялото.

vivo
vivo

На задния панел има специфичен набор от обективи, подписани с логото на ZEISS, което също отговаря за камерите от страна на програмирането. Трябва да добавя, че идентичен комплект присъства в миналогодишния X70 Pro Plus.

  • основен обектив с резолюция 50 MP (Samsung GN5) с f / 1, 8 светлина и оптична стабилизация на изображението (OIS);
  • 48 MP ултра широкоъгълен обектив със зрително поле от 114 градуса, бленда на обектива f / 2.2;
  • 12 MP телефото обектив, предлагащ 2x оптично увеличение, f / 2.2 светлина на обектива;
  • 8MP перископен телеобектив, предлагащ 60x цифрово и 5x оптично увеличение, OIS, PDAF, f / 3.4 светлина.

vivo X Fold се предлага и с плъзгач за бърза смяна на звукови профили, както и с модерни средства за комуникация. Смартфонът тежи 311 грама и има размери в сгънато състояние 162 x 74.5 x 14.6 mm, а в разгънато състояние 162 x 144.9 x 6.3 mm.

Популярна тема