Acer се завърна на пазара на смартфони. Късмет

Съдържание:

Acer се завърна на пазара на смартфони. Късмет
Acer се завърна на пазара на смартфони. Късмет
Anonim
Acer
Acer

Смартфонът се бори с цената.

Веднъж Acer участваше не само в производството на компютри и проектори, но и на смартфони. Поради факта, че няма много успехи в тази област, той се отказа от нея. И въпреки че не трябва да влизате в тази река два пъти, Acer реши да опита отново. Запознайте се с Acer SOSPIRO A60, на който някак си не прогнозирам успех в продажбите.

Ниската цена превежда много

Acer SOSPIRO A60 е смартфон от най-ниския сегмент, което се вижда от използваните компоненти. Въпреки това, като се има предвид фактът, че той направи своя дебют в Мексико и все още беше част от офертата на оператора, е повече от сигурно, че той ще бъде популярен.

SOSPIRO A60
SOSPIRO A60

Слушалката се предлага само в черен цветови вариант със зелени акценти, който изглежда доста добре и със сигурност ще привлече вниманието с тази цветова комбинация. Но за съжаление спецификацията е в много нисък клас, което е добре за цената.

Смартфонът на Acer беше на цена от само 1599 мексикански песо, което след конвертиране ни дава около 375 злоти. За толкова в Полша вече можете да закупите два смартфона: Alcatel 1B (2022) и myPhone Fun 9. За още по-малко, за 299 PLN, има Alcatel 1 (2022).

SOSPIRO A60
SOSPIRO A60

Спецификация на Acer SOSPIRO A60

Acer SOSPIRO A60 има 6-инчов дисплей (LCD) с резолюция 1440 x 720 пиксела (HD+) и съотношение на страните 18:9. И въпреки че нямам забележки към параметрите, струва ми се, че рамките (отгоре и отдолу) трябва да са малко по-тесни.

За работата на смартфона отговаря чипсетът Unisoc SC7731E в комбинация с 2 GB RAM и 32 GB вътрешна памет. Смартфонът работи под управлението на Android 11 Go Edition. Това от своя страна означава, че неговата отзивчивост би трябвало да е достатъчна за наистина базови и леки задачи, без всякакъв мултитаскинг. Това обаче е евтин смартфон, така че няма какво да очаквате чудеса.

SOSPIRO A60
SOSPIRO A60

На гърба, на доста необичаен остров, има набор от две камери: 8 MP (основна) + 2 MP (дълбочина на рязкост). 8 MP камерата е посветена на селфитата. Факт, който заслужава да се отбележи, е наличието на светещ диод не само на задния панел, но и на предния.

Спецификацията на смартфона включва още: четец на пръстови отпечатъци на задния панел, слот за microSD карта (поддържа до 64 GB), 3,5 мм жак за слушалки, microUSB порт, еднобандов WiFi, Bluetooth 4.2 и a 3000 mAh батерия

Популярна тема