Тази страница ви позволява да добавите цялото безплатно съдържание на Steam към вашата библиотека

Съдържание:

Тази страница ви позволява да добавите цялото безплатно съдържание на Steam към вашата библиотека
Тази страница ви позволява да добавите цялото безплатно съдържание на Steam към вашата библиотека
Anonim
безплатни игри в Steam 2
безплатни игри в Steam 2

Единственият въпрос е… за какво?

Steam предлага достъп до стотици хиляди продукции - повечето от тях са платени, разбира се, но можем лесно да намерим огромна част от безплатно съдържание в магазина. Не говорим само за безплатни игри, но и за безплатни DLC или демонстрации. Ако някога сте си мислили "ами ако добавите всички тези елементи към вашата библиотека?" Предполагам, че не можете да намерите по-подходяща статия в интернет.

Създаден е перфектен инструмент за събиране на Steam игри

Нека бъдем честни, много съдържание в библиотеката Steamне заслужават внимание. Въпреки това, има толкова много от тях, че разглеждането на всяка игра (вече не говоря за тяхното играене) ще изисква да го правите на пълен работен ден. По-слабите заглавия – и непознатите – рядко се показват на главната страница на платформата, което на практика ограничава техния обхват. Но се обзалагам, че има хора, които искат да заобиколят тези алгоритми за препоръки.

Един от начините да направите това е инструмент, предлаган от добре познатата услуга SteamDB. Това е опция за добавяне на цялото безплатно съдържаниепредлагано чрез цифровия магазин към вашата Steam библиотека. Звучи доста странно, нали? Безплатното съдържание може да се брои в хиляди. Въпреки това, ако някой се интересува от собствения си акаунт, ние вече обясняваме как да го направим.

Първо, изтеглете и инсталирайте разширението SteamDB във вашия уеб браузър. След това влезте в акаунта си в Steam с този браузър и щракнете върху бутона „Активирайте тези пакети сега“на специална страницаПреминаването през всички тези стъпки обаче няма да доведе до появата на десет хиляди във вашата библиотека игри. Защо?

steam всички безплатни игри
steam всички безплатни игри

Скриптът ограничава до 50 броя заглавия, които могат да се добавят наведнъжв рамките на един час. Инструментът автоматично ще актуализира производствения списък, но трябва да имате активиран браузър. Ограничението е наложено поради възможността за блокиране на акаунта поради откриване на подозрителна дейност. Това е доста рационален ход.

Все пак има още няколко неща, които си струва да се споменат. Първо, имайте предвид, че добавянето на заглавия чрез скрипт няма да ви спечели значки за наличието на определен брой игри. Освен това разработчиците на SteamDB споменават възможността да персонализираме какво отива в нашата библиотекаИма опция за скриване на демонстрации или показване само на съдържание, което е свързано с игри, които вече притежаваме.

В допълнение самите потребители могат да скриват отделни елементи и да създават категории. Лично аз не виждам много смисъл да разхвърлям библиотеката си - но просто обичам екстремния ред. Струва си обаче да знаете, че има такава възможност и всеки заинтересован може да я използва безпроблемно.

Популярна тема