Youtuber подкара танк до McDrive. Гарантирано уважение в квартала [видео]

Съдържание:

Youtuber подкара танк до McDrive. Гарантирано уважение в квартала [видео]
Youtuber подкара танк до McDrive. Гарантирано уважение в квартала [видео]
Anonim
Youtuber подкара танк до McDrive. Това предизвика голямо вълнение [видео]
Youtuber подкара танк до McDrive. Това предизвика голямо вълнение [видео]

Необичайна идея от британски силен човек.

Представените видео алгоритми на YouTube могат да ни представят наистина много различно съдържание. Тази сутрин пред очите ми попадна видео с необичайна поръчка от McDrive по тази причина. И не става дума за необичаен размер на порцията или избор на ястия, а за превозното средство, което отива до гишето в McDonald's и неговия шофьор.

Всепризнатият британски силен човек купува лек танк, който може да кара нормално по пътищата

Ако се интересувате от състезания по бодибилдинг или стронгмен, може би познавате Еди Хол от Великобритания, роден през 1988 г. Той е многократен шампион за Най-силен човек в Англия, Най-силен човек в Обединеното кралство и Най-силен мъж във Великобритания и дори спечели титлата Най-силен човек в света през 2017 г. Освен това той все още държи световния рекорд в екструзията на ос, поставен през 2017 г., който е 216 кг и е първият в историята, вдигнал 500 кг в мъртва тяга (но този резултат вече е победен). Да, асоциациите с Мариуш Пудзяновски са абсолютно правилни, въпреки че нашият полски шампион е много по-титулуван, но върхът на кариерата му пада в много по-ранни години, отколкото в случая с Еди Хол.

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Британецът също е YouTuber и редовно публикува свои материали от 3 години. Преди няколко месеца той получи лиценз за шофиране на танк и закупи този тип превозно средство, което изненадващо може да се движи по обществените пътища. Това е британският лек разузнавателен танк FV107 Scimitar с малко 30 мм автоматично оръдие L21 RARDEN. Той е представител на фамилията CVR (T) и на практика само един от двата танка от този тип. Други конструкции от линията CVR (T) са бронетранспортьори, разрушители или други видове специализирана бронирана техника. Всички те са разработени в началото на 60-те и 70-те години на миналия век от британската отбранителна компания Alvis Vickers plc.

Поръчването и вземането на храна от гишето на Макдоналдс от резервоар не е лесен въпрос

JНо нека най-накрая започнем темата за посещението на един от клоновете на британския McDonald's. Еди отиде до началната станция с високоговорител и микрофон и поръча сандвич BicMac и комплект сандвичи Sprit и допълнителен десерт като стандарт. На прозореца за получаване на плащане обаче персоналът на McDonald's беше много изненадан (но реакциите бяха абсолютно положителни). Те можеха да видят, че само главата му излиза от люка на водача на FV107 и след това, с малко по-голям наклон извън превозното средство, силният мъж приложи картата, за да уреди плащането безконтактно.

Както можете да видите, грайферът трябва да присъства в инструментариума на всеки собственик на танк

Разстоянието е значително, така че той използва хващач за това. Същото се случи по-късно и с приема на храна. Без грайфера трябваше да напусне резервоара. Хартиената торбичка вървеше сравнително добре, но много по-забавно беше по-късно с напитката, сладоледа, сламката или кетчупа. За разлика от Полша, част от последното се сервира в контейнер, подобен на опаковката, използвана за сосове, а не в саше. Но това вероятно е добре, в този случай би било още по-голям проблем.

Искате ли да заредите напълно такъв резервоар? Стойността на горивото може напълно да изпразни портфейла ви

Разбира се, Еди Хол в резервоара си предизвика вълнение сред другите клиенти на гореспоменатия ресторант за бързо хранене или дори по-късно хората, минаващи близо до паркираното му превозно средство (той паркира малко по-далече от Макдоналдс, докато яде храната си). Те с голям интерес наблюдаваха действията му, снимаха се или поздравяваха с клаксон Еди. Нищо чудно, в края на краищата самият резервоар на обществен път е необичайна гледка, а още повече в McDrive.

Ако искате да научите повече за приключенията на Еди Хол с танка, той също е създал два други материала преди. Първият се отнасяше до лиценза за управление и закупуването на превозното средство (първото видео е вградено в материала), а второто беше цената за зареждане с гориво на това чудовище, което е още по-интересно в контекста на високите цени на горивата през 2022 г. (видеото е записано през август, можете да го намерите по-горе). Увеличенията, разбира се, са регистрирани и във Великобритания, въпреки че в различните страни те имат различно измерение. Предусещайки въпросите - да, Еди току-що се приближи до колонката на бензиностанцията. Той вече имаше около 60 литра в банката и напълването му докрай отне цели 912 паунда и 82 цента, което по текущия обменен курс е около 4900 PLN.

Популярна тема