Какво е новото в Windows 11 Insider Preview Build 25201?

Съдържание:

Какво е новото в Windows 11 Insider Preview Build 25201?
Какво е новото в Windows 11 Insider Preview Build 25201?
Anonim
новини windows 11
новини windows 11

Козметика, желани промени.

Предстоят много промени в Windows 11 и ние вече знаем какви нови функции са скрити в най-новата Windows 11 Insider Preview Build 25201. Компилацията е достъпна в Windows InsiderWindows Insiderканал за разработка Widget новини, включително изцяло новата джаджа Game Pass за бързо влизане във вашия Xbox профил.

Ново в Windows 11 Insider Preview Build 25201

Нуждаете се от повече място на вашата дъска с джаджи? Не можете ли да видите всичко с един поглед? Направени са няколко промени, които ще ви позволят да увеличите размера на таблото с джаджи до 2 пъти. Просто използвайте бутона за разширяване и свиване в горния десен ъгъл на таблото до бутона за добавяне на джаджи, за да увеличите или намалите размера на таблото с джаджи.

изглед на джаджи за windows 11
изглед на джаджи за windows 11

Размерът на масива се запомня при следващото му отваряне

Друга промяна е дългоочакваната джаджа Game Pass с опция за влизане в профила на Xbox, която досега липсваше. Ако вече сте влезли в приложението Xbox на вашия компютър, приспособлението Game Pass автоматично ще влезе в услугата. След като влезете, пълният набор от налични Game Pass игри ще се появи в изпълнимия модул.

джаджа за игра пропуск
джаджа за игра пропуск

Други промени в Windows 11 Build 25201

[Общи]

 • Търсенето във File Explorer вече ще показва резултати, докато пишете. Пълната страница с резултати от търсенето ще се актуализира на живо без натискане на Enter. Това не е опция, достъпна за всички тестери в момента.
 • Microsoft експериментира с добавянето на повече облачни файлове към резултатите от търсенето от Home.
 • Коригиран проблем, при който инструментът за проверка на грешки се показва при движение на мишката в някои игри.

[Файлов браузър]

 • Ако папките по подразбиране, закачени към навигационния панел на File Explorer, са били освободени, те ще бъдат закачени отново след надстройката.
 • Коригирано изтичане на памет, което възниква при затваряне на прозорците на File Explorer.

[Лента на задачите]

Приложенията в падащия прозорец за препълване на лентата на задачите вече трябва да са в правилния ред, когато използвате арабски или иврит

[Входни устройства]

 • Коригиран проблем, при който използването на щракване с писалка за извикване на OneNote не работи, ако потребителят все още не е отворил OneNote.
 • Направена е промяна, за да се коригира проблем, при който IME Pinyin не може да се използва за въвеждане в чат в някои игри.

[Настройки]

 • Коригиран проблем, който караше приложението Настройки да се срива периодично.
 • Премахнат грешен бял пиксел от анимацията на иконата при щракване върху категория Приложения в Настройки.

[Джаджи]

Коригиран проблем, при който банерът за известия за някои значки не се появяваше на таблото с джаджи в някои случаи

[Windows]

 • Коригиран проблем, при който explorer.exe се срива след плъзгане на група за прихващане в изгледа на задачи и пускането й на друг работен плот.
 • Коригиран проблем с взаимодействието с падащия прозорец на работния плот в лентата на задачите, който причиняваше периодичен срив на explorer.exe.
 • Коригиран DWM срив, възникващ в последните няколко тестови компилации, който можеше да доведе до кратък черен екран при завъртане на таблета.
 • Поправен е рядък проблем, който може да доведе до срив на DWM при гледане на видеоклипове в някои UWP приложения в най-новите версии.

[Диспечер на задачите]

Коригиран проблем, засягащ надеждността на диспечера на задачите

[Други]

 • Коригиран проблем, при който някои Insiders получаваха неочаквано „не може да се свърже с тази мрежа“при свързване към някои Wi-Fi мрежи, въпреки че мрежата работеше с други устройства.
 • Поправен е проблем, който може да доведе до отваряне на Windows Sandbox като черен прозорец на някои компютри.

Windows 11 Insider Preview Build 25201 – как да изтегля?

Windows 11 Insider Preview Build 25201 може да бъде изтеглен от членовете на програмата Windows Insider, но нищо не ви пречи да изтеглите ISO файла и да го изтеглите например на USB флаш устройство. Връзката към файловото хранилище на Microsoft е по-долу.

Популярна тема