Обратно броене до PGA 2022. Това ще бъде истински празник за геймърите

Съдържание:

Обратно броене до PGA 2022. Това ще бъде истински празник за геймърите
Обратно броене до PGA 2022. Това ще бъде истински празник за геймърите
Anonim
pga 2022
pga 2022

Poznań Game Arena наближава.

Остава ни по-малко от месец от голямото завръщане на Poznań Game Arena. Октомврийското събитие, както винаги, привлича вниманието на всички фенове на игрите и новите технологии. Какво да очакваме тази година? Ще има много атракции.

Тази година Poznań Game Arena може да се похвали с участието на цели трима спонсора - Rockstar Energy Drink(Главен спонсор), INEA(Официален интернет доставчик) и Експерт по игри(Партньор на събитието). Всеки от тях ще подготви своя собствена зона, изпълнена до краен предел с атракции за всеки любител на игрите.

Rockstar обявява, че е изградил огромна, зареждаща с енергия зона за игри, съчетана с начин на живот. INEA от своя страна фокусира дейността си върху кампанията INEA SIMRACING, поредица от състезания за феновете на виртуалните състезания, която е разделена на три части - INEA FUN RACE, INEA PRO RACE И INEA STAR RACE. На панаира ще се проведат финалите на INEA FUN RACE. От своя страна в зоната на INEA ще срещнете участниците в INEA STAR RACE, а именно Anastazja "Stazji" Białek, Paulina "Shini" Gorczyńska, Wojciech "Łozo" Łozowski и Nikodem "Gluhammera" Królewski.

Simracing атракциите също ще бъдат подготвени от Game ExpertОсвен това в тяхната зона ще намерите и авиационен симулатор, множество конзоли и компютри за игри, на които можете да играете най-популярните и по-малко известни заглавия и място за срещи с косплейъри.

В началото на септември беше потвърдено присъствието на Xbox, който ще присъства на MTP със своята зона след три години. Подробностите около планираните атракции засега са обвити в мистерия. Въпреки това, имайки предвид предишните издания с участието на известен производител на конзоли, можете да сте сигурни, че участниците в PGA ще се забавляват много.

Сред изложителите ще открием и Nintendo. Също така си струва да споменем, че Genesis- марка, предоставяща асортимент за играчи от всички нива - стана технологичен партньор на Poznań Game Arena 2022.

PGA 2019
PGA 2019

PGA 2019

Зона за независими игри

Присъщ елемент на панаира в Познан е зоната на независимите артисти. Това е уникално място за всеки, който иска да провери десетки различни проекти. Освен това е чудесна възможност да говорите с независими разработчици на игри, които са нетърпеливи да говорят за своите проекти, да споделят своя опит и да очакват вашата безценна обратна връзка.

Партньорът на тазгодишната зона е Metapro - екосистема от web3 приложения, посветени на разработчиците на игри и metaverse, 3d създателите и играчите. Студиа като Pixel Perfect Dude, Art Games Studio, Spacewalkers, Star Drifters и Whitemoon Games вече са потвърдили присъствието си в зоната.

PGA съпътстващи събития

Това не е краят на атракциите за любителите на игрите. Освен самия PGA, за панаирния уикенд са предвидени интересни съпътстващи събития. Първият е Epic Game Music, уникален спектакъл и симфонично-рок шоу, по време на което ще бъдат изпълнени песни от популярни игрални продукции. На сцената ще се изявят оркестърът CoOperate, дирижиран от незаменимия Адам Домурат, и Академичният хор на AMU, подготвен от Беата Биелска.

След края на първия панаирен ден ще се състоят два такива концерта в зала Земя - от 18:00 и от 20:30 часа. Събитието се продава отделно.

Epic Game Music концерт
Epic Game Music концерт

Снимка от концерта на Epic Game Music през 2019 г.

Конференцията за индустрията на игрите ще се проведе успоредно с Game Arena в Познан. Това е индустриална конференция, насочена към всеки, който иска да задълбочи познанията си за широко разбираната разработка на видеоигри. Богатата програма на събитието ще включва лекции по различни въпроси, свързани с този процес. Както начинаещите, така и по-напредналите творци ще намерят нещо за себе си.

Участниците в PGA се възползват от т.нар отворен пропуск, който ще ни позволи да посетим зоната за кариери и да влезем в един от пътищата на програмата GIC.

PGA 2022 - кога и къде?

Тази година PGA ще се проведе от 7 до 9 октомври, традиционно на Международния панаир в Познан. Работното време в отделните дни е както следва:

VIP ДЕН петък, 7 октомври 2022 г. (10: 00-18: 00)

събота, 8 октомври 2022 г. (9: 00-20: 00)

неделя, 9 октомври 2022 г. (9: 00-18: 00)

Изложението, заедно с конференцията на индустрията за игри, ще запълни до 7 павилиона. Билети за събитието се предлагат само на платформата ToBilet.pl. Цената на билета започва от 39 PLN.

Популярна тема