Samsung Galaxy S23 ще бъде скучен? Това сочат рендерите

Съдържание:

Samsung Galaxy S23 ще бъде скучен? Това сочат рендерите
Samsung Galaxy S23 ще бъде скучен? Това сочат рендерите
Anonim
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Първият от тях намери пътя си към мрежата.

Samsung се готви да отговори на смартфоните, представени от Apple, както всяка година. Корейската компания вече се подигра с американците по някакъв начин в своите реклами, но изглежда, че … ще прави сама претоплена котлет.

Ice Universe, един от най-популярните лейкстъри, свързани с информация за Samsung, публикува в своя Twitter прости изображения, показващи предполагаемия външен вид на модела Galaxy S23. Както виждате - няма лудост.

Samsung Galaxy S23 ще има ли козметични промени?

Ако слуховете, публикувани от Ice Universe, се потвърдят, е безопасно да се каже, че Samsung напоследък стана много мързелив с проектите си. Моделът Galaxy Z Flip 4 на практика е копие на хардуера от предишното поколение, а серията Galaxy S има известна стагнация от поне 2 години. Samsung Galaxy S23 може да не наруши тази тенденция.

Друго изтичане, което удари мрежата преди няколко дни, показва подобно - Galaxy S23 ще се различава от предшественика си само с … 0,15 милиметра. И това е по отношение на дебелината на самия корпус. Цялата конструкция и дизайн остават същите. Съдейки по снимките в Twitter, може да има нещо в това.

През последните години корейците ясно изместиха центъра на тежестта си към серията Galaxy S и сгъваемите устройства. Поради тази причина компанията изостави популярната бизнес линия Galaxy Note и се фокусира върху напълно различни устройства.

Samsung Galaxy S23 вероятно ще бъде представен около началото на 2023 г. - вероятно в началото на януари и февруари. В момента това устройство е единствената реална конкуренция за iPhone от Apple.

Нямаме какво друго да правим, освен да чакаме още течове и информация. Те вероятно ще започнат да се появяват масово около ноември тази година. Тогава ще разберем и дали Samsung ще увеличи цените на своите устройства през следващата година.

Популярна тема