Разкрит външен вид на OnePlus 11 Pro. Важни решения ще се върнат с този флагман

Съдържание:

Разкрит външен вид на OnePlus 11 Pro. Важни решения ще се върнат с този флагман
Разкрит външен вид на OnePlus 11 Pro. Важни решения ще се върнат с този флагман
Anonim
OnePlus 11 Pro
OnePlus 11 Pro

Ще има слайдер и Hasselblad.

От скорошни доклади знаем, че най-новият смартфон на OnePlus може да дебютира в края на тази година - OnePlus 11 Pro, оборудван, наред с други, с най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2. вдъхновение от водещите устройства vivo.

През последните няколко дни имаше съобщения за OnePlus 11 Pro, циркулиращи в китайските форуми, но не разкриващи нищо конкретно. Сега Smartprix в сътрудничество с OnLeaks придоби няколко прес графики, които показват как може да изглежда предстоящият OnePlus 11 Pro, който ще бъде водещият смартфон на марката OnePlus за първата половина на 2023 г.

OnePlus
OnePlus

Първи поглед към OnePlus 11 Pro

Публикуваните графики показват, че няколко неща на устройството ще ни напомнят какво е липсвало на всички от най-новия OnePlus 10T. Има, разбира се, плъзгач за бързо превключване на звукови профили, както и ангажимента на Hasselblad за настройка и развитие на системата на камерата на задния панел. Това обаче не трябва да е изненада, като се има предвид фактът, че OnePlus 11 Pro ще бъде стриктно водещият смартфон на марката.

Това състояние на нещата ще направи огромна разлика между стандартния модел и Pro варианта, което може да се види много добре при сравняване на OnePlus 10 Pro спецификация от началото на тази година и много по-нов OnePlus 10T.

OnePlus
OnePlus

OnePlus 11 Pro изглежда като добре проектирано първокласно устройство с класическо покритие. Можете да видите логото на OnePlus в центъра на задния панел. Този път островът, запазен за камери, е проектиран по различен начин, което се вижда ясно. За мен този огромен кръг, стърчащ над лицето, ми напомня на смартфони vivo, по-точно vivo X80 Proи vivo X Fold. Те имат огромни кръгове, стърчащи над задната стена. Островът се състои от три сензора, LED светкавица и марка Hasselblad.

Производителността ще бъде осигурена от Snapdragon 8 Gen 2

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, който трябва да дебютира през ноември тази година, ще отговаря за производителността в OnePlus 11 Pro. Говори се, че този чип (както и неговият предшественик) ще продължи да се произвежда чрез 4nm литографски процес, разработен от TSMC. И въпреки че все още трябва да бъде оборудван с 8-ядрен процесор, в сравнение със Snapdragon 8 Gen 1 и Snapdragon 8+ Gen 1, ядрата трябва да бъдат в различна конфигурация 1 + 2 + 2 + 3 вместо 1 + 3 + 4.

OnePlus
OnePlus

Предполагаемата спецификация на чипа SoC Snapdragon 8 Gen 2 предполага, че той ще се състои от едно ядро ARM Cortex-X3, две ядра ARM Cortex-A270, две ядра ARM Cortex-A710 и три ядра ARM Cortex-A510. Твърди се, че SoC включва също графика Adreno 740 и модем Snapdragon X70 5G. Според скорошен доклад, SD8G2 ще предложи 10 процента подобрение на производителността спрямо предишното поколение.

Твърди се, че OnePlus 11 Pro 5G не е първото устройство със Snapdragon 8 Gen 2, което излиза на пазара. Има слухове, че Xiaomi може да представи Xiaomi 13 и 13 Pro с SD8G2 на борда през ноември

Популярна тема