Серията Redmi Note 12 ще зарадва със супер бързо зареждане и производителност

Съдържание:

Серията Redmi Note 12 ще зарадва със супер бързо зареждане и производителност
Серията Redmi Note 12 ще зарадва със супер бързо зареждане и производителност
Anonim
Redmi Note 12
Redmi Note 12

Това ще бъдат страхотни деца от средната класа.

Все още чакаме премиерата на новата фамилия смартфони Retami Note 12, която според последната информация определено ще бъде по-добра от предишното поколение, представено в началото на тази година. Новите носители от Redmo ще бъдат годни за 2023 г. и със сигурност ще се открояват от конкуренцията. И така, какво можете да очаквате от тях?

Не за първи път чуваме, че серията Redmi Note 12 е на път, така че не е изненадващо, че получаваме нови доклади за това. Също така не трябва да е изненадващо, че цикълът на публикуване се скъсява - интересът към серията Redmi Note е голям, поради което производителят иска да отговори на очакванията и по този начин винаги да предлага модели с подходяща производителност и на достъпна цена. И така, какво можете да очаквате от семейството на Redmi Note 12?

Както се вижда от информацията от предишната информация, предстоящата серия Redmi Note 12 ще включва три модела: Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, както и Redmi Note 12 Pro +. Твърди се, че и трите телефона използват SoC чипове, разработени от MediaTek.

Redmi се фокусира върху модерни решения

Blogger Digital Chat Station обяви, че предстоящата серия Redmi Note 12 ще бъде оборудвана с набор от три камери на задния панел, включително 50-мегапикселова основна камера (технология за комбиниране на четири пиксела в един - 12,5MP финални снимки), 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и 2-мегапикселова спомагателна камера. Вероятно последният ще се използва за разпознаване на малка дълбочина на полето, а този с широко зрително поле ще се използва и за макро фотография.

Измереност
Измереност

Поддръжката на зареждане се казва, че е много впечатляваща. Силен акцент в серията, а може би и единствен смартфон в семейството, е да има кабелно бързо зареждане с мощност 120 W. Xiaomi използва същата технология в своите флагмански устройства, като Xiaomi 12 Pro. С поддръжка за 120W бързо зареждане, Xiaomi 12 Pro може да се зареди до 100% само за 19 минути. Също така си струва да се отбележи, че офертата на Redmi вече включва първия комерсиален чип за зареждане Pengpai P1 и това е Redmi Note 11T Pro +.

В допълнение, Lu Weibing, президент на Xiaomi Group China и главен изпълнителен директор на марката Redmi, по-рано обяви, че серията Redmi Note ще дебютира на всеки шест месецаи е позиционирана като силна цена на устройства от среден клас.

Смартфони, пълни с изчислителна мощ

Стандартният Redmi Note 12 ще бъде оборудван с Dimensity 810. Това е същият модул, който беше използван, между другото, в POCO M4 Pro 5G, както и основният от серията Redmi Note 11 - Redmi Note 11. Разбира се, във втория случай това е модел за китайския пазар, тъй като в Полша има модел с чип Qualcomm Snapdragon 680. Следователно той ще бъде надежден при ежедневна употреба.

Redmi Note 12 Pro ще получи Dimensity 1300. Той е оборудван с четири ARM Cortex-A78 ядра, включително ултра-ефективни с тактова честота до 3 GHz. Създаден чрез 6nm производствен процес на TSMC, Dimensity 1300 е изключително ефективен дизайн, който осигурява по-дълъг живот на батерията.

Redmi_Note_11T_Pro
Redmi_Note_11T_Pro

Redmi Note 12 Pro +, като за най-мощния модел в серията, ще се захранва от чипа SoC MediaTek Dimensity 8000. Той е изграден с помощта на изключително усъвършенствания производствен процес на TSMC N5 (5 nm), той предоставя на потребителите най-добрата в класа си енергийна ефективност - особено полезно при игри с висока честота на кадрите. Също така си струва да добавим, че тестовете на Dimensity 8100 показват, че малко по-слабият Dimensity 8000 предлага малко по-добра производителност от Snapdragon 870.

Кога ще е премиерата на Redmi Note 12?

По-ранна информация предполагаше, че серията Redmi Note 12 може да дебютира в Китай през май, въпреки че знаем, че не е така. Възможно е Redmi да иска да покаже тези модели по-късно през тази календарна година, въпреки че това все още не е потвърдено.

Независимо кога ще дебютира серията Redmi Note 12 и с какви компоненти ще бъде оборудвана, на световните пазари ще се появят модели с напълно различна спецификация. Чудесен пример за това е Redmi Note 11и другите му варианти за международните пазари. В крайна сметка, с китайските модели те имат само общ външен вид и няколко други компонента, но основно това са напълно различни предложения.

Популярна тема