Грешни корекции на IE

Грешни корекции на IE
Грешни корекции на IE
Anonim
Image
Image

Пачовете на Microsoft решават някои проблеми, като причиняват други. Microsoft обяви странични ефекти на някои от своите корекции, насочени към Internet Explorer.

Проблемите са свързани с актуалните корекции, пуснати съответно в бюлетините за август и октомври MS05-038 и MS05-052. Инсталирането им създава проблеми при работата с Active X контроли, а освен това пачовете MS05-038 могат да окажат негативно влияние върху работата с някои Java приложения. Както беше потвърдено от Microsoft, след инсталирането на корекциите някои приложения може да не функционират правилно.

Представители на MS ви уверяват, че проблемите може да засягат ограничен брой потребители. Те добавят, че поради промените, въведени от корекциите, за някои потребители страниците може да се зареждат по различен начин от преди, т.е. неправилно.

Едно решение за блокиране на ActiveX контроли за заобикаляне на проблемите е да се намали нивото на защита в браузъра на Microsoft. Въпреки това, както самата Microsoft признава, компанията не препоръчва това действие.

Microsoft не е признала колко потребители може да са били неудобни от най-новите инсталирани корекции.

Популярна тема