Teufel обявява нови слушалки за игри. Евтин и с мощен звук

Съдържание:

Teufel обявява нови слушалки за игри. Евтин и с мощен звук
Teufel обявява нови слушалки за игри. Евтин и с мощен звук
Anonim
Teufel за играчи
Teufel за играчи

Новини от немската марка.

Компанията Teufel, предлагаща богат избор от аудио оборудване, обяви наличието на нови продукти, които със сигурност ще заинтересуват играчите. Новото поколение слушалки ще дебютира на пазара, включително CAGE ONE, ZOLA и безжичния комплект REAL BLUE TWS 2.

Още повече оборудване за играчи от Teufel

CAGE ONE, която е класическа слушалка за игри без ненужни екстри, ще бъде изключително интересна. Според производителя, устройството ще има "мощен звук на ненадмината цена".

CAGE ONE са кабелни слушалки за над ушите за игри, слушане на музика и употреба в домашния офис. Комплектът е оборудван с пълнообхватни HD линейни драйвери (40 mm) за възпроизвеждане на балансиран звук с дълбок бас. Оборудването включва въртящ се и подвижен микрофон и дистанционно управление за контрол на силата на звука, интегрирано в кабела.

Teufel Cage One
Teufel Cage One

Teufel Cage One

Цената на слушалките CAGE ONE се очаква да бъде около 80 €, с очаквана наличност през последното тримесечие на 2022 г.

За по-взискателните потребители, Teufel ZOLAе подготвена, според производителя това е професионална геймърска слушалка за всички играчи!

Оборудването предлага допълнителни функции при свързване на слушалки към компютъра благодарение на програмата Teufel Audio Center. Слушалките ще са съвместими както с компютри, така и с конзоли, а възможността за свързване включва USB порт или мини жак.

Геймърски слушалки Teufel Zola
Геймърски слушалки Teufel Zola

Teufel Zola

40 мм неодимов HD линеен драйвер е отговорен за извличането на дълбоки и мощни баси, естествени средни и копринени високи, когато слушате музика, гледате филми и играете. Слушалките поддържат DTS X 2.0 за впечатляващ бинаурален съраунд звук 7.1 на вашия компютър.

Производителят е предвидил възможност за индивидуална конфигурация на слушалките благодарение на цветни капачки, слушалки и капак на микрофона. Два основни цвята и шест цветни комплекта за индивидуална конфигурация ще бъдат налични за продажба.

Очаква се цената на слушалките Teufel ZOLA да бъде около 130 евро, а очакваната наличност е последното тримесечие на 2022 г.

В края на годината на пазара ще се появят и нови безжични слушалки. REAL BLUE TWS 2са слушалки за поставяне в ушите с активно намаляване на шума, мощен звук и дълго време за възпроизвеждане. Производителят обещава ефективно потискане на шума, възможност за включване на прозрачен режим, за да чуете външни шумове, без да сваляте слушалките.

Технологията Bluetooth 5.2 с AAC отговаря за свързаността. В обсъждания модел Teufel внедри линейни HD драйвери с 12 mm диафрагма за възпроизвеждане на по-широка честотна лента, прецизни високи тонове, топли средни тонове и дълбок бас до 10 Hz.

REAL BLUE TWS 2
REAL BLUE TWS 2

ИСТИНСКИ СИН TWS 2

Времето за възпроизвеждане, включително кутията за зареждане, е 25 часа без ANC, над 18 часа възпроизвеждане с ANC, до 8 часа възпроизвеждане без ANC с едно зареждане, до 6 часа с ANC.

Цената на слушалките REAL BLUE TWS 2 се очаква да бъде около 150 евро, а очакваната наличност е последното тримесечие на 2022 г.

Популярна тема