Огромна опашка до ковчега с кралица Елизабет II, видима от космоса

Съдържание:

Огромна опашка до ковчега с кралица Елизабет II, видима от космоса
Огромна опашка до ковчега с кралица Елизабет II, видима от космоса
Anonim
Maxar Кралица Елизабет II опашка
Maxar Кралица Елизабет II опашка

Невероятна гледка.

Сателитни изображения Maxar Technologies правят сензация сред интернет потребителите тази година. През април тази година например те помогнаха за разобличаването на руската пропаганда. Благодарение на тях целият свят научи, че войници от Русия, които тогава неуспешно се опитаха да превземат Киев, са отговорни за геноцида на жителите на украинската Буча. Сега снимки, публикувани в мрежата от споменатата компания, показват гигантска опашка в Лондон

Опашка до ковчега на кралица Елизабет II, както се вижда от космоса

Неделя е десетият ден от погребалните церемонии и друг ден, когато британците могат да отдадат почит на починалия монарх. Кралица Елизабет II седеше на британския трон 70 години и 214 дни и почина на 96-годишна възраст. Компанията Maxar Technologies сподели снимки, направени на 16 септември в 12:01 ч. полско време, показващи огромна тълпа от хора, чакащи възможността да се сбогуват с владетеля.

Редът по-горе се състои от хора, чакащи да влязат Westminster Hallw Уестминстърския дворец, който държи ковчега с кралицата. Според властите в Лондон опашката е била дори 8 километра, а чакането е над 24 часа. Хората чакаха в него чак до далечния Саутуорк парк. Снимките показват Бъкингамския дворец, Лондонското око и други характерни сгради.

Maxar кралица Елизабет II кръг 2
Maxar кралица Елизабет II кръг 2

Снимките, противно на това, което твърдят някои интернет потребители, не са направени "от самолет" или "от хеликоптер" и не от разстояние "най-много няколко километра". Това е наистинасателитни изображения с отлично качество, направени от орбитата на Земята от сателити, собственост на американската Maxar Technologies.

Погребението на кралица Елизабет II - кога?

Неделя е последният ден, когато можете да отдадете почит на монарха. Входът на двореца ще бъде затворен в деня на погребението в 6:30 ч. полско време. Погребението на кралица Елизабет IIще се състои този понеделник, 19 септември.

Популярна тема