Rockstar премахва филми от GTA VI, а разпространителят обявява пускането на още материали

Съдържание:

Rockstar премахва филми от GTA VI, а разпространителят обявява пускането на още материали
Rockstar премахва филми от GTA VI, а разпространителят обявява пускането на още материали
Anonim
изтичане на gta vi 4
изтичане на gta vi 4

Случва се много.

Rockstar Games и Take-Two Interactive преминават през доста трудни времена в момента. В мрежата се появиха материали, представящи ранната версия на GTA VI - една от най-очакваните игри в историята. Истинността на споделеното съдържание е практически потвърдена и в момента тече опит за премахване на повечето снимки и видеоклипове от интернет. Лицето, отговорно за изтичането, иска от разработчиците контакт и пари. В противен случай в мрежата ще бъде достъпно по-голямо количество съдържание. Случва се.

Leaker заплашва да пусне изходния код на GTA VI

Вчера видяхме едно от най-сериозните течове в игралната индустрия. десетки филми и екранни снимки от GTA 6Един от потребителите ги хвърли онлайн и каза, че това кипи сред общността, сякаш няма да каже нищо. Взаимодействия между герои, полицейски намеси, главната героиня на име Лусия, мисия за ограбване на ресторант - всичко това се виждаше в споделените материали. Издателите и разработчиците също трябваше да бъдат горещи.

Тонове съдържание започнаха да изчезват от поради иск за авторски права от Take-Two Interactive. Това беше достатъчно за повечето хора да повярват, че изтичането е истинско. Предположенията на потребителите бяха потвърдени от журналиста Bloomberg, който трябваше да се свърже с вътрешния си източник - служител на студиото Rockstar Games. Това потвърждава достоверността на екранните снимки и видеоклиповете, но също така заявява, че изтеклият притежава ранни и незавършени компилации.

Е, показа се. Взаимното проникване на обектите и други сериозни грешки са очевидни - самият свят също не изглежда готов. Това обаче е само началото на някои интересни новини. Джейсън Шрайер не е сигурен, че цялата тази ситуация ще попречи на развитието на играта, поне за известно време. Освен всичко това, Take-Two Interactive иска да ограничи малко гъвкавостта, когато става въпрос за дистанционна работа - това също е доста логичен ход. Журналистът признава текущото състояние на нещата като "кошмар" за Rockstar Games

Добре, но какво ще кажете за изтичането? Той призна, че не е очаквал такава популярност на работата си (хм …) и помоли издателя и разработчиците за личен контакт. Лицето, отговорно за изтичането на информация, трябва да потърси договор и да се разбере - условие за успешно "уреждане" обаче е да му прехвърлите голяма сума пари(поне пет -цифрена сума). Между другото, разговорите на хакера с предполагаем служител на Rockstar Games се появиха в мрежата.

Трябваше да го попита как да получи всички материали. Отговорът беше прост: "оставете вашия ИТ отдел да провери журналите за промени"Струва си да запомните, че - ако вярвате на изтекла информация - споделените видеоклипове и снимки са капка в морето на това, което изтече от компанията. Човекът трябва да притежава изходния код на GTA V и част от пре-алфа изходния код на GTA VI. Ако тези материали бъдат публикувани, това може да е трагедия.

Разбира се, ситуацията е в ранен етап на развитие, но Очаквам, че ще получи още по-голямо медийно отразяване през следващите дни и ще видим повече информацияI не е нужно да споменаваме, че всички гореспоменати думи трябва да се подхождат с подходящо разстояние. Въпреки че изглеждат почти сигурни и потвърдени, все още говорим за течове.

Общността около серията GTA отдавна иска нови доклади за "шестицата" и добре - обратът на събитията вероятно надхвърли очакванията на потребителите.

Популярна тема