Netflix с реклами попадна на мястото? Платформата не си прави илюзии по този въпрос

Съдържание:

Netflix с реклами попадна на мястото? Платформата не си прави илюзии по този въпрос
Netflix с реклами попадна на мястото? Платформата не си прави илюзии по този въпрос
Anonim
рекламен успех на netflix 1
рекламен успех на netflix 1

Осмелявам се да се съмнявам.

Netflix представи прогнози за популярността на рекламния план, който - според последните доклади - трябва да дебютира в началото на следващата година. Представителите на платформата не си правят илюзии, че потребителите дори ще изберат по-евтин абонаментен пакет. Струва ми се обаче, че тук някой предполага прекалено оптимистичен сценарий - освен ако всичко не струва жълти стотинки. Какво точно разбрахме?

Netflix са сигурни, че рекламите са идеална идея

Netflix в момента преживява доста труден период от гледна точка на ефективност ангажиране на абонати Те редовно намаляват, а самата услуга не е обогатена с филми или сериали, които имат потенциал да обърне тази тенденция (е, вероятно дебютиращият Cyberpunk: Edgerunners ще го направи). Освен това те обявиха борбата срещу феномена споделяне на акаунтии инвестиране в пазара на игри. В допълнение, рекламите се приближават бързо - те ще се появят под формата на по-евтин абонаментен план.

Този вероятно няма да е толкова евтин и ще блокира опцията за гледане на отделни продукции. Въпреки това Netflixе уверен, че идеята за въвеждане на реклами ще се окаже безпрецедентен успех. Поне това сочат прогнозите за броя на хората, които в крайна сметка ще се изкушат да закупят пакета. Те бяха описани подробно от редакторите на портала Wall Street Journal.

След две тримесечия от дебюта си, рекламният план трябва да бъде абониран от … 40 милиона зрители Интересното е, че 13, 3 милиона от тях ще дойдат от американския пазарСъщо така се очаква, че около 4,4 милиона души от цял свят ще решат незабавно да мигрират към по-евтин пакет. Заслужава да се отбележи, че в момента Netflix плаща за около 220 милиона потребители. Така че прогнозите изглеждат… доста амбициозни

Успех на Netflix Ads 2
Успех на Netflix Ads 2

Stranger Things е един от основните сериали на Netflix. Има ли шанс да привлече потребители? /

Те всъщност покриват ли? Нямам представа, но последните доклади не показват това. Блокада офлайн режим, липса на съдържание, четири минути реклама на час, не много конкурентна цена - това е, което новият продукт обещава да удари джакпота. Според мен обаче всичко опира до пари

Netflix в момента е най-скъпата платформа за стрийминг на пазара. За най-скъпия пакет трябва да платите 60 PLN, което е почти астрономическа сума. Лично аз ще обмисля да се абонирам за уебсайта, ако цената на рекламния план е максимум 15 PLN. Смея обаче да се съмнявам, че "червените" ще свалят толкова от цената.

Както и да е - няма значение. Това не е единствената причина Netflix да не изглежда като привлекателна услуга. Тя спомена няколко от тях в в своята статияАня, насърчавам те да прочетеш.

Популярна тема