Станете бета тестер на Gadu-Gadu

Станете бета тестер на Gadu-Gadu
Станете бета тестер на Gadu-Gadu
Anonim
Image
Image

И вие можете да станете бета-тестер на Gadu-Gadu!- този слоган започва днес действието за създаване на група от бета-тестери на дългоочакваната версия 7.0 на полския комуникатор Гаду-Гаду. Можете да се присъедините към редиците на GG бета-тестерите на уебсайт, специално подготвен за тази цел.

- Искаме потребителите също да имат собствен отдел в окончателната форма на комуникатора, той трябва да им служи по най-добрия възможен начин - казва Krzysztof Szalwa, ръководител на Gadu-Gadu.

- Получаваме много предложения за промени всеки ден, опитваме се да ги приложим, когато е възможно. Надяваме се, че благодарение на организирана група от бета-тестери, обменът на информация ще се подобри и мненията, докладвани от потребителите, ще могат да бъдат взети под внимание непрекъснато.- добавя той.

Програмирането е поверено на нов екип от ИТ специалисти, ръководен от Пьотр Качоровски, оперативен директор на компанията.

През последните месеци бяха пуснати допълнителни приложения за увеличаване на възможностите на комуникатора: TeleGG (VoIP разговори през интернет) и WebGG (комуникатор от WWW ниво).

Ще можете да разберете какво е новото в предстоящата версия на GG. Бета тестерите също ще определят крайната дата за пускане на най-новата версия на месинджъра.

Можете да се присъедините към редиците на бета-тестерите на:

www.testerzy.gadu-gadu.pl

Популярна тема