Telegram с много новини. Messenger е рай за феновете на реакциите и емотикони

Съдържание:

Telegram с много новини. Messenger е рай за феновете на реакциите и емотикони
Telegram с много новини. Messenger е рай за феновете на реакциите и емотикони
Anonim
Актуализация на Telegram 2 септември
Актуализация на Telegram 2 септември

Струва си да се погледне.

Telegram току-що беше обогатен със септемврийската актуализация, която въвежда редица новини и корекции. Потребителите вече могат да разчитат, наред с други безкрайни реакции и опция за задаване на статуси на емотикони. Освен това приложението е обогатено с подобрен процес на влизане, както и приоритета на изтегляне на Android. Подробно описание на промените можете да намерите - както винаги - по-долу. И така, какво точно да очаквате?

Септемврийска актуализация идва в Telegram

Telegram е доста популярен у нас. Последната класацияна интерес показва, че услугата е стартирана от приблизително 2,57 милиона жители на Полша през юли. Това несъмнено е приличен резултат - и въпреки че е значително по-различен от Messenger или WhatsApp, той все пак превъзхожда Microsoft Teams, ZOOM и Signal. Това се дължи главно на редовно въвежданите новини и текущото криптиране от край до край.

Случи се така, че току-що пристигна актуализация на Telegram, която може да се хареса на голям брой потребители. Всички хора имат само достъп до десетки реакции, включително тези, които досега са достъпни само за абонатите на версията Premium. Между другото, разработчиците решиха да преработят панела за реакция- сега той може да бъде правилно разширен, за да побере всички графики. Също така си струва да се отбележи, че всички най-често използвани реакции вече ще се показват в горната част, което несъмнено ще улесни навигацията.

Актуализация на Telegram 3 септември
Актуализация на Telegram 3 септември

Разбира се, платците на премия не са забравени. Те вече могат да избират реакции и от асортимента от персонализирани емотикони - има няколко хиляди от тях. Следователно възможността за реагиране с три емотикони на едно съобщениее внедрена, за да се увеличи честотата на използване на тази функция. Засега обаче това може да се направи само в чатове 1v1 - времето за групови разговори е "скоро".

Друга нова Premium функция е добавянето на анимиранистатус на емоджи (7 стандартни статуса плюс "безкраен" брой потребителски). Това ще се показва до името на конкретен потребител - благодарение на това емотиконата ще бъде незабавно видима. Имайте предвид обаче, че той ще замени съществуващата значка Premium, видима както в списъка за чат, групите, така и в профила. Промени могат да се правят от ниво Настройки – както за определен период от време, така и до ръчна корекция.

Актуализация на Telegram 4 септември
Актуализация на Telegram 4 септември

Някои потребители несъмнено ще бъдат доволни от внедряването на подобрен процес на влизанеСега те могат да поискат да получат кодове за влизане на своя имейл адрес или чрез Вход с Apple или Вход в с Google. Това е безпрецедентно приятна промяна. Хората, които използват Telegram на устройства с iOS, ще бъдат двойно доволни, защото са получили обновена версия на екрана за вход - той е обогатен със забавни анимации и нов интерфейс.

Актуализация на Telegram 8 септември
Актуализация на Telegram 8 септември

Също така си струва да се спомене връзки за нови потребителски имена. Сега всеки от тях има уникален формат на връзката "username.t.me". Това е, за да помогне за разграничаване на имената и да помогне на хората, които имат проблеми с намирането на … клавиша "/".

Актуализация на Telegram 5 септември
Актуализация на Telegram 5 септември

Собствениците на устройства с Android вече могат да пренареждат и приоритизират изтегляниятаТова първо ще изтегли файловете в горната част на списъка. Това е незначителна новост, но със сигурност важна при изтегляне на голямо количество данни. Също така си струва да споменем, че тази функция е налична в iOS от дълго време.

Актуализация на Telegram 6 септември
Актуализация на Telegram 6 септември

Нека останем с някои малки промени. Telegram за Androidполучи нови плавни анимации за отваряне, затваряне и промяна на медия и опция за избор на тематична икона на месинджъра - това автоматично ще се адаптира към настройките на тъмния режим и цвят на акцента. Това обаче е само любопитство за Android 13.

Актуализация на Telegram 7 септември
Актуализация на Telegram 7 септември

Това са всички по-важни новини в септемврийската актуализация на Telegram. Разбира се, имаше и множество корекции на грешки и промени, които не се виждат на пръв поглед.

Популярна тема