Apple ще промени иконата на батерията в iOS 16. Е браво

Съдържание:

Apple ще промени иконата на батерията в iOS 16. Е браво
Apple ще промени иконата на батерията в iOS 16. Е браво
Anonim
iPhone 14
iPhone 14

Броят на оплакванията е надхвърлил ограничението за болка.

Apple официално пусна iOS 16.1 във втората бета версия. Изглежда, че компанията е започнала да се възстановява от оплакванията на потребителите относно иконата на батерията и информация относно подробностите за зареждане на устройството.

iOS 16.1 променя начина, по който Apple ще представи тази информация. Добре.

iOS 16.1 ще промени иконата на батерията на iPhone

iOS 16.1 ще предостави икона на батерия с нов дизайн на съвместими iPhone. В момента е възможно само предварителен преглед на процента на батерията, а самото й "пълнене" остава на максимално ниво - което всъщност може да бъде подвеждащо. Миг след премиерата на iOS 16 стана абсурдно – само някои iPhone успяха да покажат процента на батерията (например iPhone 11 не можеше това). Оплакванията и хленченето на Apple очевидно са достигнали до Apple. Не ечудно. Самата ситуация е малко странна.

iOS 16.1 въвежда подробен индикатор за батерията за устройства като iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone XR или iPhone 11. Всяко от тези устройства трябва безпроблемно да поддържа този детайл след актуализиране.

икона на батерия 2
икона на батерия 2

Малко хора забелязаха, че след актуализиране до iOS 16, процентите, свързани със състоянието на батерията, изчезнаха от екрана, докато зареждах iPhone. В момента при зареждане те могат да бъдат проверени само след премахване на лентата от горната част на екрана. Това е поредният абсурд. Apple явно са се вразумили и са решили да променят и това.

Не много успешна премиера От няколко дни информацията за нови iPhone излиза почти от хладилника. И няма какво да се чудите. Apple имаше доста неуспешна премиера - както на смартфоните, така и на софтуера. Първо имаше проблем с иконата на батерията, след това се оказа, че новите iPhone имат проблеми с камерата и накрая потребителите започнаха да съобщават за прегряваненово оборудване от компанията Купертино.

Надяваме се, че всички тези неща скоро ще бъдат разрешени.

Популярна тема