Microsoft скоро ще представи нови устройства Surface

Съдържание:

Microsoft скоро ще представи нови устройства Surface
Microsoft скоро ще представи нови устройства Surface
Anonim
microsoft-повърхност
microsoft-повърхност

Официално обявено събитие.

Календарът на събитията в технологичната индустрия се запълва все повече и повече. Не толкова отдавна Apple показа и пусна iPhone 14 смартфони и други устройства, NVIDIA представи нови графични карти от GeForce RTX 4000 серия, a AMD процесориAMD Ryzen и Athlon 7020 Междувременно разбрахме, чеMicrosoft планира да представи нови устройства Surface и това ще бъде скоро.

събитие на Microsoft

12 октомври 2022 г. – тогава Microsoft възнамерява да покаже на света най-новия си хардуер. Събитието ще се състои в 16:00 ч. полско време.

Вероятно по време на презентацията най-накрая ще видим официално устройства като Surface Pro 9 или Surface Laptop 5 Много е възможно техните спецификациите ще включват изброени такива компоненти като Intel 12-то поколение процесори, въпреки че Surface Pro 9 може да се предлага и във версия с процесор, базиран на ARM и с поддръжка за 5G

Microsoft може да предложи и двете устройства във варианти с 1 TB дисково пространство и 16 GB RAM. Вероятно ще получим и безпрецедентни цветни версии.

Новите компютри на Microsoft определено си струва да чакате. Устройствата на компанията, с които съм се сблъсквал досега, бяха устройства с високо качество и изчистен дизайн, със страхотни дисплеи, удобни клавиатури и добра производителност. Подозирам, че наследниците им няма да ги разочароват.

повърхност-лаптоп-студио
повърхност-лаптоп-студио

Surface компютрите са наистина страхотни устройства.

Стегнат график

Заслужава да се спомене, че не само Microsoft ще представи най-новия си хардуер през следващите седмици. Amazon подготвя представянето си за 28 септември, а Google за 6 октомври. Очаква се, че Apple също подготвя друго събитие, този път за представяне на нови Macs и нови iPad.

Популярна тема