Meta ще улесни превключването между Instagram и Facebook

Съдържание:

Meta ще улесни превключването между Instagram и Facebook
Meta ще улесни превключването между Instagram и Facebook
Anonim
мета-новини
мета-новини

Започнаха тестове на нови функции.

Meta сега тества две нови функции, които превръщат Facebook и Instagramв платформи още по-интегрирани един с друг. Тези функции имат за цел да улеснят потребителите при навигацията и превключването между множество акаунти и профили в тези услуги.

Facebook и Instagram все по-близо

Първо, Meta вече прилага нов интерфейс за превключване между профили. С него прескачането между Facebook и Instagram трябва да е толкова лесно, колкото никога досега. В този интерфейс потребителите ще видят всичките си акаунти, които са добавили към същия Център за акаунтиГоворим за акаунти от двете услуги.

мета-новини-1
мета-новини-1

Instagram и Facebook - нов интерфейс, който ви позволява да превключвате между акаунти от тези платформи.

Броят на непрочетените известия от всеки акаунт също ще бъде показан в новия интерфейс. Това ще улесни проследяването на случващото се в техния случай.

Опростена регистрация и влизане

Meta също реши да промени процеса на регистрация и влизане за нови акаунти във Facebook и Instagram. Хората, които току-що са решили да се появят на тези платформи, вече ще могат да създадат акаунт във Facebook или Instagram и след това да използват този акаунт, за да започнат своето приключение с втората услуга.

мета-новини-2
мета-новини-2

Meta променя правилата за регистрация и влизане в своите платформи.

Освен това потребителите, които имат акаунти във Facebook и Instagram, вече могат лесно да използват информация за вход от една платформа, за да влязат в другата, стига акаунтите им да са в един и същ център за акаунти.

Тестовете са в ход

И двата нови продукта на Meta вече се тестват глобално на устройства с Android и iOS. Това означава, че можете също да получите достъп до тях. Новият интерфейс, който ви позволява да превключвате между профили, също е тестван в уеб версията на Facebook и Instagram.

Популярна тема