Евтини TWS слушалки за поставяне в ушите от днес в Biedronka Home

Съдържание:

Евтини TWS слушалки за поставяне в ушите от днес в Biedronka Home
Евтини TWS слушалки за поставяне в ушите от днес в Biedronka Home
Anonim
setty tws 3
setty tws 3

Алтернатива на евтините слушалки Xiaomi и Redmi.

Търсещите електроника на ниски цени трябва да се интересуват от най-новия продукт, който току-що се появи в онлайн магазина на Biedronka. В Biedronka Homeот 27 септември можете да закупите евтини безжични слушалки TWS от полската марка Setty. Устройството струва само 69,90 PLN.

Евтини TWS слушалки в Biedronka

Минималистични слушалки Setty, принадлежащи на полската MP Tech, се появиха в онлайн магазина Biedronka. Продават се в компактен калъф, който играе ролята на безжично зарядно. Производителят не се хвали с никакви параметри, като същевременно гарантира добро качество на звука при слушане на музика и провеждане на телефонни разговори.

setty tws 1
setty tws 1

Калъфът за зареждане използва USB-C конектор, чрез който се възстановява състоянието на зареждане на неговата батерия. Черният аксесоар има електронен индикатор за зареждане, който се вижда между слота за двете слушалки и се активира след поставяне на слушалките в него.

setty tws 5
setty tws 5

Всяка от слушалките може да се включва и изключва напълно независимо, за да се използва само една от тях наведнъж.

Производителят хвали наличието на интелигентен персонален асистент, управляван с гласови команди. След сдвояване с мобилно устройство, свързано към мрежата, то ще предоставя информация за времето, но също така ще ви позволи да настроите аларма и да улесните управлението на музика или филм, които се възпроизвеждат в даден момент.

setty tws 2
setty tws 2

Слушалките Setty имат вграден микрофон, който ви позволява удобно да провеждате телефонни разговори, без да посягате към телефона.

Комплектът включва безжични слушалки, кутия за зареждане, USB-C кабел и два комплекта гумички за уши в размери S и L.

Продуктът може да бъде намерен на този адрес, за 69,90 PLN.

Популярна тема