Сериал The Last of Us в първия трейлър. Изглежда страхотно

Съдържание:

Сериал The Last of Us в първия трейлър. Изглежда страхотно
Сериал The Last of Us в първия трейлър. Изглежда страхотно
Anonim
последният от нас трейлър 1
последният от нас трейлър 1

Предстои наистина успешна прожекция.

Видяхме дебюта на първия официален трейлър за сериала The Last of Us, който ще се появи на платформата на HBO Max през 2023 г. Публикуваният материал представя предимно множество различни сцени – както спокойни, така и изпълнени с екшън. Обществото обръща внимание на верността към оригинала и страхотния избор на главния актьор. Но нека да разгледаме по-отблизо този трейлър.

The Last of Us получи първия си трейлър

The Last of Us е една от най-добре оценените продукции в историята на индустрията и несъмнено е идеалният материал за адаптация на сериала. Преди известно време HBO решиха да го вземат и трябва да се признае, че потребителите подходиха (и все още го правят) с необходимата дистанция към целия проект. Прожекции на игри рядко излизати не е нужно да търсите твърде далеч за примери. Assassin's Creed или Mortal Kombat - това са първите филми, за които се сещам.

Има много индикации обаче, че Последният от насможе да бъде поне „добре“. Правя този извод поне след публикуваните до момента рекламни материали, актьорския състав или отговорниците за проекта. Bowien Craig Mazin (създател на мини-сериала Chernobyl) и Neil Druckmann (създател на The Last of Us) са отговорни за предстоящия сериал. В главните роли ще видим Педро Паскал (Джоел) и Бела Рамзи (Ели).

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Трябваше да чакаме доста дълго време за пълния трейлър за продукцията, но най-накрая беше решено да го публикуваме. Да си призная, изглежда наистина страхотно – и визуално, и актьорски. Играчите основно обръщат внимание на съвместимостта на някои сцени с оригиналаи избора на актьор за ролята на Джоел. Към всичко това се добавя приятен звук. Някои обаче не са много убедени от Бела Рамзи, която играе Ели, но това ще преценим едва след премиерата.

Трейлърът малко успокои потенциалните зрители и сега остава да чакаме следващото рекламно съдържание и … премиерата на самия сериал. Точната дата на дебюта му обаче все още не е известна - известно е, че ще се появи в платформата на HBO Max през 2023 г. Така че имайте търпение.

По-долу ще намерите официалното описание на поредицата The Last of Us:

Популярна тема