Bestcena издава изявление. Разбрахме по-нататъшната съдба на компанията

Съдържание:

Bestcena издава изявление. Разбрахме по-нататъшната съдба на компанията
Bestcena издава изявление. Разбрахме по-нататъшната съдба на компанията
Anonim
най-добра цена beneko mobile
най-добра цена beneko mobile

Неочаквана позиция на компанията

Миналата година се чудехме за по-нататъшната съдба на скандалната марка Bestcena. Тогава гръмна новината, че някога популярният уебсайт, „продаващ“смартфони на изненадващо ниски цени – както най-накрая се оказа: тяхната услуга за отдаване под наем – се завръща в играта. Информирахме ви, че Bestcena ще се завърне в Полша не само като електронна платформа, но и виртуален мобилен оператор През декември 2021 г. уебсайтътбеше преработен -лансирана най-добра цена.pl, а сега … получихме интересно изявление по имейл.

Изявление на Bestcena. От сега нататък това е Beneko Mobile

Редакционното ни съобщение получи съобщение от PR агенция, която очевидно подкрепя Bestcena. Той предоставя информация за бъдещите планове на марката. Научихме, че настоящата визия на компанията се е разширила и надхвърля това, с което полските потребители са имали контакт досега.

„Използвайки досегашния опит на Групата не само в Полша, но и в други европейски страни, инвеститорът планира, с подкрепата на нов екип, да предложи дългосрочно наемане на устройства в моделът PaaS (Продукт като услуга) под нова марка " - четем.

Така че можете да видите, че този път Bestcena няма официално да "продава", а само да "наема" устройства в дългосрочен план. Ще вдъхне ли доверието на поляците? Ще видим. Интригуващо е споменаването на нова марка, чието име ще научим по-късно в позицията.

"Освен това се работи за пускането на виртуален мобилен оператор на полския пазар като допълнителна услуга. Правейки изводи от миналото, ние полагаме всички усилия да гарантираме, че комуникацията на новата марка е прозрачен за клиентите."- гласи съобщението.

Както можете да видите, това потвърждава слуховете, че нов виртуален мобилен оператор ще се появи на полския пазар. Какво?

Bestcena вече е Beneko Mobile. Тук обаче нещо не пасва

„Насърчаваме ви да следвате офертата на Beneko Mobile на пазара за услуги под наем на електронно оборудване и MVNO“- краят на изявлението е разсеян.

Уебсайтът на Beneko Mobile вече е достъпен онлайн на Beneko.pl. Само теоретично се предлага на полски.

бенеко
бенеко

Компанията предоставя на уебсайта си полския NIP номер 9551893317. Той обаче води до … адвокатската кантора Monika Osińska-Majchrzak в Шчечин. Подозрително? Да, меко казано. Прозрачност? Не знам

Зададохме въпрос за това. Веднага щом научим нещо, ще допълним статията.

[Актуализиране на 13:43, 2022-09-21]: В отговор на нашето запитване научихме, че данъчният идентификационен номер на уебсайта е резултат от грешка Ще бъде коригирано скоро. Беше подчертано още веднъж, че новата марка не е пусната официално

В момента фирма под името BESTCENA S. A., със седалище във Варшава, ul. Niedźwiedzia 29B, 02-737 Варшава, NIP: 521-395-43-29, REGON: 520672642.

Популярна тема