Първи слухове за iPhone 15 Ultra. С какво ще може да се похвали?

Съдържание:

Първи слухове за iPhone 15 Ultra. С какво ще може да се похвали?
Първи слухове за iPhone 15 Ultra. С какво ще може да се похвали?
Anonim
iPhone
iPhone

Много новини.

Едва ли Apple представи iPhone 14 и 14 Pro, а информацията за техния наследник, който ще се появи през 2023 г., вече изтече в мрежата. Какво да очакваме? Освен всичко друго, "Dynamic Island" за всички и напълно нов процесор. С какво още ще ни изненада Apple?

Apple ще замени една от версиите с "Ultra"?

LeaksApplePro съобщава, че през 2023 г. Apple ще промени номенклатурата на своите смартфони - заменяйки модела Pro Max с модела Ultra. Следващата година ще видим устройства като iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Ultra. Според течове, самото оборудване ще бъде по-разнообразно от преди и разбира се … по-скъпо. Apple също ще работи върху възможността за запис на видео в 8K резолюция - този тип възможност ще бъде запазена за гореспоменатия "Ultra" iPhone.

Други две значителни промени в iPhone от следващата година включват прехода към напълно нов процесор от TSMC - произведен в 3 нанометра. Освен това Apple ще замени износения Lightning конектор с USB тип C. Останалото ще се изисква от американската компания от Европейския съюз в новия си набор от разпоредби. Те ще влязат в сила до есента на 2024 г.

iphone15ultra2
iphone15ultra2

Тази година не видяхме никаква забележима промяна в размера на дисплея в iPhone - много вероятно е моделите от следващата година по някакъв начин да се откажат от тази тенденция в полза на изцяло нови диагонали.

Все още не е известно към кои клиенти Apple ще насочи модела iPhone 15 Ultra. Много е възможно компанията да иска да удари същия сегмент, за който пусна новата версия на Apple Watch Ultra.

Е, докато тази година всъщност новите iPhones се превърнаха в нещо като претоплени котлети, 2023 г. може да донесе много промени.

Ще почакаме и ще видим.

Популярна тема