OneStop Radio - струва ли си да слушате радио? (ревю)

Съдържание:

OneStop Radio - струва ли си да слушате радио? (ревю)
OneStop Radio - струва ли си да слушате радио? (ревю)
Anonim
Радио OneStop
Радио OneStop

Алтернатива на стрийминг приложения.

Не може да се отрече, че стрийминг услугите превзеха музикалния пазар и Spotify се превърна в синоним на приложение за слушане на музика. Това обаче не означава, че радиостанциите вече не могат да предложат нищо. Правилното приложение може да им вдъхне нов живот.

OneStop Radio е добър пример за това. Приложението ни дава достъп до десетки хиляди радиостанции от цял свят. Всичко в чист и модерен интерфейс.

OneStop Radio - станции от цял свят в едно приложение

Цена: 0 PLN / Android: 6.0 и по-нова

OneStop Radio
OneStop Radio

Станциите могат да се търсят по няколко начина: чрез традиционната лента за търсене, разглеждане на категории (държави, езици, жанрове и т.н.) или показване на тези, излъчващи близо до текущото ни местоположение. Разбира се, няма недостиг на добавяне към любими. Допълнително предимство е функцията будилник (събуждане под звуците на любимото радио). Приложението е напълно безплатно

OneStop Radio scr 1
OneStop Radio scr 1

Против? Качеството на звука не е превъзходно, но това всъщност е оплакване за конкретни станции, а не за самото приложение. Може да е полезно да добавите повече информация за програмата на дадена станция (предстоящи предавания).

OneStop Radio е много успешно приложение. Тя ви позволява да пътувате свободно по света с помощта на радиото. Ще бъде полезно при изучаване на чужди езици, но и като трамплин от музикални услуги.

Популярна тема