ARK: Survival Evolved и Gloomhaven безплатно в Epic Games Store

Съдържание:

ARK: Survival Evolved и Gloomhaven безплатно в Epic Games Store
ARK: Survival Evolved и Gloomhaven безплатно в Epic Games Store
Anonim
ARK: Survival Evolved и Gloomhaven безплатно в Epic Games Store
ARK: Survival Evolved и Gloomhaven безплатно в Epic Games Store

Страхотна ролева игра за оцеляване и походова игра, базирана на настолна игра.

Epic Games Store отново раздава някои наистина интересни заглавия. Едната е голям хит от висок клас, а другата е по-малка, но все пак приятна RPG с походова бойна система. Интересното е, че е адаптация на настолна игра. Основното ястие обаче е повторение, така че е възможно вече да сте имали ARK: Survival Evolved във вашата библиотека, след като сте били дългогодишен фен на раздаването от Epic Games Store.

ARK: Survival Evolved, онлайн симулатор на оцеляване Sanbox с динозаври

Както можете да прочетете на продуктовата карта в Epic Games Store - „Сами на брега на мистериозен остров, трябва да се научите как да оцелявате. Използвайте своята хитрост, за да убиете или опитомите древните същества, живеещи на на острова и се срещайте с други играчи, за да оцелеете, да доминирате … и да избягате!"

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Популярно онлайн оцеляване, към което можете също да изтеглите няколко DLC безплатно. Това са добавки като ARK Modkit, Fjordur - ARK Expansion Map, Lost Island - ARK Expansion Map, The Center - ARK Expansion Map, Valguero - ARK Expansion Map и Crystal Isles - ARK Expansion Map.

Gloomhaven - походова адаптация на RPG настолната игра

Както е описано в Epic Games Store (свободен превод) – „Gloomhaven е тактическа RPG и цифрова адаптация на стратегическа настолна игра от Isaac Childres. Разположен в уникална средновековна тъмна фентъзи вселена, Gloomhaven възнаграждава стратегическото планиране и решаването на проблеми. Поемете този тъмен свят сам или в онлайн кооперация за до 4 играча!"

"Изследвайте света в група от 2 до 4 наемници. Всеки от 17-те уникални героя има свои собствени способности и над 1000 различни способности за овладяване! Подгответе тестето си карти с умения, преди да тръгнете да изследвате тъмните пещери и призрачна гора Gloomhaven, пълна с куестове и След като влезете в подземието, участвайте в тактическа походова битка, като изберете две карти за всеки наемник за всеки ход. Можете да използвате само горната половина на едната и долната половина на другата, така че планирайте съответно!"

Вземете две безплатни игри и DLC в Epic Games Store, докато чакате още безплатни

Тези продукции могат да бъдат добавени безплатно към вашия акаунт в Epic Games Store. Просто отидете на техните продуктови карти (под тези връзки за ARK: Survival Evolved и Gloomhaven) и след като влезете, щракнете върху бутона с подписа Изтегли ". След още няколко екрана ще получите цялото описано съдържание за постоянно, без да харчите нито една злота. Трябва да направите всичко отделно за всяко заглавие. Като алтернатива можете да търсите игри в раздела на магазина за стартиране Epic Games (изтеглете от нашата база данни)

Epic Games Store ще предложи две нови игри абсолютно безплатно следващата седмица

Имате една седмица за това до следващия четвъртък, 29 септември в 17:00 ч.. И само след 7 дни Epic Games Store ще предлага безплатно парти платформинга Runbow и The Drone Racing League Simulator, официалния симулатор на състезания с дронове.

Популярна тема