Външният вид на Pixel Watch е официално разкрит. Ето какво знаем за Google Watch

Съдържание:

Външният вид на Pixel Watch е официално разкрит. Ето какво знаем за Google Watch
Външният вид на Pixel Watch е официално разкрит. Ето какво знаем за Google Watch
Anonim
външен вид на google pixel watch
външен вид на google pixel watch

Всичко това по-малко от две седмици преди премиерата.

Умният часовник Pixel Watch е обект на спекулации от много години. Тази година вече официално научихме, че подобно устройство ще бъде представено от Google. Премиерата на смарт часовника Pixel Watch, „поддържан“от технологии, принадлежащи на марката Fitbit на Google, ще се състои на 6 октомври 2022 г. Просто се запознахме с външния му вид, като по този повод събрахме на едно място всичко, което знаем за него.

Как изглежда Google Pixel Watch?

Изглежда преди всичко. Дизайнът на Google Pixel Watch е доста необичаен за днешните умни часовници. В рекламния материал, публикуван от компанията от Mountain View, виждаме, че стъклото покрива не само предната, но и значителна част от страничната част на обвивката на устройството. Това може да означава, че оборудването ще бъде много крехко. Нека този, който никога не е "почуквал" плика на смарт часовника по който и да е предмет в къщата, да хвърли първи камък.

The Design of Google Pixel Watch

The Design of Google Pixel Watch
The Design of Google Pixel Watch

Pixel Watch, чието представяне ще се проведе успоредно с дебюта на смартфоните Google Pixel 7, крие все по-малко тайни. Знаем, че новостта е базирана на системата Wear OS 3. Функциите за проследяване на спортната активност вероятно ще бъдат копирани от оборудването на Fitbit, но Google със сигурност ще добави няколко функционалности, за да засили интеграцията с Android.

Pixel Watch - спецификация

Устройството на Google ще се състезава за потребителите с Apple Watch 8, Fitbit Sense 2и Samsung Galaxy Watch 5. Американската компания ще оборудва часовника директно със сензор за следене на пулса от китката, вероятно също сърдечна дейност (ЕКГ) и насищане на кръвта с кислород (SpO2). Наличието на GPS модул е несигурно (данните за местоположението могат да бъдат получени от сдвоен смартфон), въпреки че като се вземат предвид пазарните конкуренти, Google ще направи ужасна глупост, ако лиши Pixel Watch от такава функция.

Pixel Watch е да има батерия с капацитет под 300 mAh, гарантираща време за работа на нивото на часовниците Apple Watch. Възможностите на оборудването на Garmin са далеч, но часовникът на Google не е устройство, предназначено за спортисти.

Едно от по-скорошните изтичания се отнася до кутията за продажба на часовника Pixel. Ето го:

Ще продава часовници в сребро, черно и злато. Те трябва да бъдат придружени от ивици в цветове - Obsidian (обсидиан), Chalk (креда), Hazel (микс от кафяво и зелено) и Charcoal (графитено-черно).

Може би Pixel Watch ще използва чипа Exynos 9110 в 10-нанометрова литография, който все още помни времето на Samsung Galaxy Watch от 2018 г. По-вероятно обаче Google ще заложи на по-новите чипсети Qualcomm Snapdragon W5+ или W5. Системата трябва да работи с 1,5 GB RAM и 32 GB памет за данни като музика.

След по-малко от две седмици ще разберем колко от горните доклади ще бъдат потвърдени от фактите.

Популярна тема